Rajahuhta selvisi säikähdyksellä – Pelasi jo Tshekkiä vastaan “Niska vähän jumissa”

Suomi kohtaa Kanadan kello 16 alkavassa välieräottelussa naisten MM-kisoissa Espoossa. Naarasleijonta kohtasivat Kanadan tiistaina, jolloin vaahteralehdet olivat parempi 6-1, voittaen Suomen jokaisella osa-alueella.

– Meidän pitää olla puolustuspelaamisessa älyttömän tiukka ja kaksinkamppailuihin pitää saada voimaa. Meidän pitää voittaa jokainen kaksinkamppailu ja sitä kautta saadaan hyvä peli aikaiseksi, Annina Rajahuhta mietti.

Rajahuhta loukkasi itseänsä edellisessä Kanadan ottelussa ja joutui poistumaan pukusuojaan kesken ottelun. Mustonen epäili pelin jälkeen aivotärähdystä, mutta kaikkien yllätykseksi nainen pelasikin jo Tshekkiä vastaan.

– Vointi oli jo ennen Tshekki- ottelua hyvä, enkä olisi siinä pelannut, jos se ei olisi ollut. Meillä on onneksi hyvä hoitohenkilökunta tuolla, joka on jeesannut. Niska oli vähän jumissa vielä, mutta e se onneksi menoa haitannut, Rajahuhta totesi.

Suomen ja Kanadan välinen välieräottelu pelataan Espoon Metro Arenalla kello 16 alkaen. Panoksena on finaalipaikka sunnuntaina kello 20 alkavaan MM-loppuotteluun.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi