Pesäkarhuille kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto

Feran lyönti oli hukassa koleassa perjantai-illassa.

Fera jäi perjantaina tyystin Pesäkarhujen jalkoihin, sillä porilaisryhmä nappasi voiton Otanlahden pesäpallostadionilta jaksoin 0-2 (1-5, 0-6). Voitto oli hallisevalle mestarille kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

Fera aloitti juoksujen teon, kun Iida Lomppi löi ja Fanny Lahtinen kipaisi kotiin. Tuohon sitten raumalaisten juhlat jäikin, kun taas Pesäkarhut paukutti jaksolle ne viisi juoksua. Porilaisilta mailan varressa onnistuivat Pauliina Harinen kahdesti sekä Emilia Itävalo, Tiia Peltonen ja Minttu Vettenranta kertaalleen. Kotiin ehättivät Ida Lähde kahdesti sekä Henna Juka, Emilia Itävalo ja Tiia Peltonen kerran.

– Pesäkarhut sai tuosta Itävalon kotiutuksesta hengen päälle ja se olikin sitten menoa. Meiltä ei onnistunut tänään oikein mikään ja ei ainakaan lyöntipeli. Pori oli tänään kaikessa parempi, totesi Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen.

Pesäkarhut iski vastuttamattomasti

Toisella jaksolla porilaisryhmä jatkoi ylivoimaansa jättäen Feran nollille. Pesäkarhujen lyönnit olivat kuin oppikirjasta ja niistä vastasivat Susanna Puisto kahdesti sekä Emilia Linna, Pauliina Harinen, Mari-Ann Lehtinen ja Elisa Pauna. Kotiin puolestaan kipaisivat Ida Lähde, Emilia Itävalo, Emilia Linna, Elisa Pauna, Henna Juka ja Tiia Peltonen. Voitto oli siis porilaisten kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto.

– Tämä oli meidän ylivoimaisesti kauden paras pelimme. Vaihdoimme vähän kokoonpanoa edellisestä ja se toi tähän peliin uutta latausta, paalutti Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela.

Palkitut:

Fera:

I: Fanny Lahtinen
II: Julia Ruoho

Pesäkarhut:

I: Ida Lähde
II: Pauliina Harinen

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 73

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi