Pelicansin ryöstö onnistui – Iikka Kangasniemi ja Patrik Bartosak lahtelaissankareina

Pelicansin ryöstöretki tiistaina Tampereelle onnistui, kun lahtelaisjoukkue kaatoi Ilveksen maalein 2-0 (0-0, 2-0, 0-0). Lahtelaissankareina olivat molemmat maalit viimeistellyt Iikka Kangasniemi sekä nollapelin torjunut Patrik Bartosak. Ottelusarja on nyt Pelicansille 3-2.

– Meiltä erittäin hyvä ja kypsä peli, varsinkin toinen erä oli meiltä erinomainen. Ensimmäisessä erässä pyrimme vain liukumalla haastamaan ja sitä sitten parannettiin toiseen, paalutti Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä CMorella.

Avauserä oli vauhdikasta kiekkoa ja Ilves pääsi siinä ylivoimalle, kun sitä oli pelattu 14 minuuttia. Tamperelaiset eivät kuitenkaan pystyneet hyödyntämään etsikkoaikaansa. Erää oli jäljellä, kun Les Lancaster kampitti itsensä boksiin. Lahtelaiset saivat pyörittää ylivoimaansa ainoastaan 19 sekuntia, kun Lars Bryggman jäähy korkeasta mailasta tasoitti puntit jäällä.

Toista erää ehdittiin pelata ainoastaan minuutti ja 18 sekuntia, kun Iikka Kangasniemi Pelicansin kuskin paikalle. Kangasniemi tuplasi lahtelaisten johdon viitisen minuuttia myöhemmin.

– Pelattiin oikeissa paikoissa rohkeasti kiekon kanssa. Ekassa maalissa pääsin laittamaan riparin sisään ja toisessa syöttö otettiin pois, joten päätin laukoa itse, totesi Kangasniemi CMorella.

Ilves pääsi pelaamaan kolmannen erän puolivälissä minuutin verran kahden miehen ylivoimalla, mutta turkoosipaitainen lahtelaisjoukkue taisteli hampaat irvessä tuon kurimuksen.

Maalit:

21.18 0-1 Iikka Kangasniemi (Sakke Hämäläinen, Topias Vilen) tv
26.32 0-2 Kangasniemi (Lenni Killinen)

Torjunnat:

Jakub Malek: 6+4+3 = 13
Patrik Bartosak: 8+7+8 = 23

Jäähyt:

Ilves: 2×2 min
Pelicans: 4×2 min

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi