Pauliina Harinen teki Feran ulkokentästä reikäjuustoa

Fera ja Venla Tanhua eivät saaneet sunnuntaina Tahkon Pauliina Harista kuriin.

Rauman Fera sai sunnuntai-iltana kylmää kyytiä, kun Top Team -Areenalla vieraillut Hyvinkään Tahko vei täyden pistepotin jaksoin 2-0 (4-2, 15-2). Hyvinkääläisten suurin sankari oli superjokeri Pauliina Harinen yhdeksällä lyödyllä ja ehtipä nainen tuomaankin vielä kaksi.

Ensimmäinen jakso oli vielä tasainen, kun Fera ehti toipua Tahkon 3-0 -johdosta. Mailan varressa hyvinkääläisistä onnistuivat Harinen kahdesti sekä Petra Jokivalli kertaalleen. Kotiin puolestaan kipittivät Netta Rummukainen, Titta Siilin ja Ira Jokivalli.

Tuon jälkeen Fera onnistui kahdesti, kun ensin Eveliina Kesti kotiutti Tinja Töyrylän ja Miia Tervonen Venla Tanhuan. Tahkokin onnistui vielä kertaalleen Essi Ritolan lyödessä Ferassakin aikanaan käväisseen Laura Kerolan kotiin.

Pauliina Harinen -show

Harisen show jatkui heti toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa, sillä siinä hän löi sekä Kerolan että Anni Heikkilän kotiin. Toisen aloittavalla tuo Tahkoleidien superjokeri pamauttikin sitten kolme lyötyä ja noilla kotiin kipittivät  Kerola, Heikkilä sekä Lotta Vahvelainen. Harinen löi yhdet vielä sekä kolmannessa että neljännessä vuoroparissa. Ensin kotiin ehti Kerola ja se yhdeksäs syntyi, kun kolmosella kunnarinsa jälkeen tuplajuoksua odottanut Siilin kipaisi kotiin.

Tahkon kärki onnistui myös hyvin, sillä Rummukainen toi kolme ja Kerola puolestaan neljä. Siilin oli Tahkon kakkonen sisäpelissä lyödessään kunnarin ja kaksi tavallista. Feralta mailan varressa toisella jaksolla onnistui vain Kesti, joka kotiutti ensin Aino Tanhuan. Sillä toisella kotiin ehätti Meea Lehtinen.

Palkitut:

Fera:

I: Eveliina Kesti
II: Niina Nukarinen

Tahko:

I: Pauliina Harinen
II: Laura Kerola

Harinen on 12 ottelun jälkeen lyöjätilaston ykkösenä ja hänen saldonsa huima kunnari ja 52 tavallista. Tilastokakkosena on Pesäkarhujen Susanna Puisto 42 lyödyllään. Puisto on pelannut jo 13 ottelua.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi