Palkittu kiekkotoimittaja Tuomas Nyholm Telian tiimiin

Telia jatkoi Liiga-tiiminsä julkistuksia, kun maanantaina tiedotettiin, että juontaja-toimittaja-kirjalija Tuomas Nyholm liittyy mukaan porukkaan. Koko ryhmä selostajineen, juontajineen ja asiantuntijajäsenineen esitellään ensimmäinen elokuuta.

– Olen absoluuttisen mehuissani näistä uusista haasteista. Paikka Telian tiimissä on loistava mahdollisuus ja ammatillisena haasteena kova että kiehtova. Motivoituneempaa kaveria saa etsiä – eikä todennäköisesti löydä, Tuomas Nyholm kuvaili tunnelmiaan tuoreeltaa.

– Keskeisiä hokuttelevia tekijöitä päätökseni taustalla on kaksi. Ensinnäkin tekijätiimi: tunnen ihmiset, joiden kanssa tulen työskentelmään, ja he ovat erinomaista porukkaa. Toinen ratkaiseva seikka oli Telian moderni lähestymistapa lajia ja kiekkotuotantoja kohtaan. On etuoikeus päästä mukaan tällaiseen projektiin, hän jatkoi.

Tuomas Nyholm, joka on noussut vuosien varrella merkittävään rooliin suomalaisessa kiekkokeskustelussa, siirtyy Telian Liiga-tiimiin Sanomasta. Jääkiekkotoimittajuuden lisäksi hän on tullut tutuksi Radio Rockin Total Hockey Feverin valovoimaisena juontajana. Nyholm palkittiin ansioistaan vuoden 2017 radiotoimittajana. Kirjailijana häneltä on ilmestynyt kolme fiktiivistä romaania sekä kiekkotähti Jarkko Ruudun elämäkertakirja.

– Haluamme sekä tarjota katsojille mahdollisimman viihdyttäviä lähetyksiä että ottaa uudenlaisella otteella roolia suomalaisessa lätkäkeskustelussa. Nyholmissa nämä puolet yhdistyväthyvin harvinaisella tavalla, vastaava tuottaja Kalle Takala kehuu tuoreinta värväystään.

Nyholm sanoo haluavansa olla mukana tekemässä energistä, intensiivistä, innostuvaa, monipuolista Liiga-sisältöä, joka on sekä pelille että katsojalle rehellistä.

– Luvassa on uutta teknologiaa, uutta lähestymistapaaja uusia mausteita – mutta lajia ei todellakaan tarvitse keksiä uudelleen. Jos vielä napataan Suomi-kiekon kroonisesta otsarypystä 11 prosenttia pois ja pannaan nekin energiat kansalliseen kiekko-ilmiön monipuoliseen käsittelemiseen, ollaan jo aika pitkällä, hän summaa.

Telian tiimi siis julkisteaan kokonaisuudessaan 1. elokuuta klo 14 Isolla Pajalla järjestettävääs lehdistötilaisuudessa, ja siellä on myös mahdollisuus päästä kurkistamaan tuotantojen kulisseihin. Tositoimissa tiimi onkin sitten heti kaksi päivää myöhemmin, jolloin Raumalla pelataan perinteinen Pitsiturnaus. Ennen kauden alkua Telia tarjoilee vielä valikoidusti joukkueiden harjoitusotteluita.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: Telian tiedote

Views: 430

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi