Paavo M. Petäjä on poissa

Hiihtoliiton kunniapuheenjohtaja Paavo M. Petäjä kuoli keskiviikkoaamuna. Suomen Hiihtoliiton puheenjohtajana vuosina 2000-2002 toiminut Petäjä oli kuollessaan 81- vuotias. Petäjä oli ansioitunut hiihtovaikuttaja, joka Hiihtoliiton kunniapuheenjohtajuuden lisäksi oli Kansainvälisen hiihtoliiton maastohiihtokomitean kunniajäsen.

– Hiihtoliiton puheenjohtajana Paavo M. Petäjä koki aikakaudellaan hiihdon sekä ylä- että alamäet. Koko hiihtoperhe kunnioittaa vahvan johtajan muistoa ja osoittaa osanottonsa Paavo M. Petäjän omaisille, Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi lausui.

Petäjän toimikauteen kuului myös Lahden MM-hiihdot vuonna 2001. Hän oli tuolloin paljon esillä dopingskandaalin selvittelyssä.

Petäjä teki ansiokasta työtä suomalaisen hiihdon eteen ja siitä kunnianosoituksena Suomen Hiihtoliitto myönsi vuonna 2002 hänelle Hannu Koskivuori- mitalin numerolla 18.

Suomalainen hiihtokansa on valmennusseminaarissa Vuokatissa tällä hetkellä ja he tulevat pitämään kunniapuheenjohtajan muistolle hiljaisen hetken keskiviikkona kello 18.

Teksti: Joni Hildén

Views: 302

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi