Oma koira puri Helsingissä – Jyp parempi jatkoajalla

Liigakauden avausviikonlopun toinen ottelu Jypin ja HIFK:n välillä päättyi jatkoajalla jyväskyläläisten voittoon Mikko Kaltevan tekemällä 4-3- maalilla. Jyp nousi 3-0- tappioasemasta voittoon.

– Meillä oli ottelussa omia momenttumeja, mutta emme olleet sillä tasolla, millä IFK:ta vastaan pitää olla. Pääsimme sille tasolle vasta toisen erätauon jälkeen, Jypin päävalmentaja Marko Virtanen kommentoia

Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta toisen erän alussa kotijoukkue otti kuskin paikan. Juha-Pekka Haataja tälläsi avausosuman kolmen minuutin pelin jälkeen. Seuraavien viiden minuutin aikana nähtiin vielä kaksi helsinkiläisten osumaa ja hallissa huokaistiin, että nyt peli on selvä. Toisin kävi ja vielä viime kaudella HIFK:n pelipaitaa yllänsä kantanut Juuso Puustinen aloitti uuden seuransa takaa-ajon vain minuutti ennen erän loppumista.

– Ei siitä mitään haittaa ollut, totesi vaatimaton Puustinen.

Niin sanotut omat koirat ovat useimmiten osuneet Helsingissä ensimmäisessä ottelussaan uudessa seurassa ja niin kävi siis tälläkin kerralla. Puustinen ei sitä sen enempää esille nostanut, vaan totesi viettäneensä neljä hienoa vuotta IFK:ssa ja kertoi organisaation olevan hänelle edelleen rakas. Voitosta Puustinen oli aidosti mielissään.

– Kyllä se maistuu. Sanoin just kundeille, että voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen, Puustinen heitti.

Teksti: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi