Nurmijärven SB-Pro vahvistaa valmennustaan

Tällä hetkellä naisten Salibandyliigassa toisena oleva Nurmijärven SB-Pro on solminut valmentajasopimuksen maalivahtivalmentaja Toni Variksen kanssa. Hän aloittaa tehtävässään ensi kaudella.

SB-Pro:ssa jo aiemmin valmentanut Aake Kettunen jatkaa tehtävässään. Kaksikko jakaa valmennusvastuun liigajoukkueessa, mutta jatkossa seurassa keskitytään entistä enemmän myös junioreiden maalivahtivalmennukseen.

Tilanne on sikäli poikkeuksellinen, että meitä on kaksi erittäin vahvaa osaajaa. Kaksi silmäparia ja pystytään keskittymään eri erityisalueisiin entistä paremmin. Myös kahden valmentajan tapauksessa aikaresurssit kohtaavat paremmin. Tonin rooli on enemmän olla päivittäisessä tekemisessä mukana ja itse olen varmaan enemmän taustalla katsomassa suuria linjoja ja teen tiimityötä Tonin kanssa, unohtamatta omaa roolia myös kentällä valmennettavien kanssa, Aake Kettunen kertoo seuran tiedotteessa. 

Toni Varis odottaa uutta pestiään innostuneena, mutta myöntää samalla, että liigatasolle siirtyminen vaatii myös uusien asioiden opettelua.

-Liigaympyrät ovat omalla tavallaan uutta ja nyt joutuu myös itse opettelemaan uusia asioita, mikä on aina motivoivaa. Aaken kanssa tulemme suunnittelemaan kuinka yhteistyöstä saadaan paras mahdollinen lopputulos, kuten myös tietysti päävalmentaja Matti Kaipion kanssa. Toivon tietysti, että saan vastuuta mahdollisimman paljon. Maalivahtien työhän ei ole pelkästään maalivahtien tekemistä vaan yhteistyön rakentamista joukkueen ja koko kentällisen kanssa. Tämän kokonaisuuden kehittäminen on mieluinen haaste, Varis linjaa

Lue koko tiedote täältä.

Tekati: Juho Kojima

Lähde: SB-Pro:n tiedote

Kuva: SB-Pro

Views: 113

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi