KalPa voitti toistamiseen Lukon

Lasse Lappalainen laukoi KalPalle maalin vain 15 sekunnin pelin jälkeen.

Lukko kärsi pari viikkoa sitten Kuopiossa niukan tappion maalein 3-2. Tuon pelin kolmas erä oli yhtä Lukon pommitusti, mutta Samu Perhonen kuitenkin kesti. Tälläkin kertaa KalPa oli parempi, sillä loppunumerot olivat 3-4 (1-2, 1-1, 1-1).

– Olimme koko illan huonompi joukkue. KalPa onnistui tänään paljon meitä paremmin. Saimme tänään hyvän opetuksen, mutta tästä mennään eteenpäin, sanaili Lukko-luotsi Pekka Virta.

KalPa aloitti nopeasti, sillä Lasse Lappalainen laukoi siniviivalta vain 15 sekunnin pelin jälkeen kiekon Lukon verkkoon. Alexander Ruuttu tuplasi kuopiolaisten johdon, kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia. Lukko tuli erän lopulla maalin päähän, kun Julius Mattila onnistui ohjaamaan kiekon ehkä hieman onnekkaasti verkkoon. Oskari Setänen ehti kiekon tielle neljä kertaa ja virkaveli Eero Kilpeläinen nappasi kolme koppia.

Joukkueet onnistuivat ylivoimalla

KalPa onnisui ylivoimalla, kun toista erää oli pelattu pari minuuttia. Maalista vastasi puolustaja Otto Leskinen. Tuo osuma riitti myös Setäselle ja hänen tilalleen maalille luisteli Lassi Lehtinen.

Lukko tuli uudelleen maalin päähän, kun Aleksi Saarelan rannelaukaus puhui tuhoisaa kieltään erän 12. minuutilla. Lehtiselle kertyi kuusi torjuntaa ja Kilpeläiselle kaksi enemmän.

Miikka Pitkänen lisäsi KalPan johtoa, kun kolmatta erää oli pelattu vajaat viisi minuuttia. Ylivoimaa pääsi kumpikin joukkue erässä kokeilemaan ihan riittävästi, mutta ilman tulosta.

Pari ja puoli minuuttia ennen loppua Lukko tuli maalin päähän Ville Heinolan kauden ensimmäisellä maalilla. Maalin jälkeen Heinolan pistitili näyttää saldoa 1+12. Tuon jälkeen ei enää maaleja nähty ja näin Lukon 18 ottelun kotivoittoputki tuli päätökseen.

– Oli meiltä tasapainoinen ja sitoutunut suoritus. Kiitos joukkueelle, että noudatti pelisuunnitelmaa. Tänään oli vastassa erittäin laadukas joukkue, paalutti KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

Maalit:

0.15 0-1 Lasse Lappalainen (Eetu Luostarinen)
12.00 0-2 Alexander Ruuttu (Aleksi Klemetti, Luostarinen)
19.12 1-2 Julius Mattila (Pavol Skalicky)
22.05 1-3 Otto Leskinen (Balazs Sebok, Tuomas Vartiainen) yv
31.43 2-3 Aleksi Saarela (Vili Saarijärvi, Eetu Koivistoinen) yv
44.52 2-4 Miikka Pitkänen
57-36 3-4 Ville Heinola ((Robin Press) im

Torjunnat:

Oskari Setänen: 4+0+ – = 4
Lassi Lehtinen (22.05): – +6+3 = 9
Eero Kilpeläinen: 3+8+7 = 18

Jäähyt:

Lukko: 6×2 min + Sebastian Repo 10 min
KalPa: 6x2min

Yleisöä:

1 899

Tiistain toinen ottelu:

JYP – Kärpät 3-6 (1-2, 0-3, 2-1)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi