Lukko ja kaupunginteatteri yhteistyöhön

Harri Natunen ja Timo Rajala sinetöivät Lukon ja kaupunginteatterin yhteistyön. (kuva: Rauman Lukko)

Rauman Lukko ja Rauman Kaupunginteatteri aloittavat tiiviin yhteistyön, joka näkyy tapahtuma- ja markkinointipuolella. Kivikylän Areenan jäähän tulee esimerkiksi Rauman kaupunginteatterin mainos.

Tuo yhteistyö näkyy tulevaisuudessa Lukon eri medioissa ja kotiotteluissa. Teatteri avustaa ja tuo ammattitaitoaan Lukon erilaisiin tapahtumiin kuten Rauma Rockiin ja Superpikkujouluihin.

– Toimiminen teatterin kanssa tämän kaltaisessa yhteistyössä tarjoaa Lukolle hyvän markkinointikanavan sellaiseen kohderyhmään, joka ei välttämättä ole vielä niin sidoksissa jääkiekkoon. Sama toimii varmasti myös toisinpäin, eli teatterilla on mahdollisuus löytää meidän kauttamme uusia ihmisiä heidän tapahtumiinsa, totesi Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Kaupunginteatterin toimitusjohtaja Harri Natusen mukaan on todella hienoa, että Raumalla avataan sitä urheilun ja kulttuurin näkymätöntä muuria.

– Yhteistyö rikkoo omalla tavallaan hienosti niitä normeja ja turhia rajoja, joita viihteen alalla on ehkä totuttu näkemään. Toimialathan ovat kuitenkin lähellä toisiaan, samat lainalaisuudet määrittelevät molempien tahojen toimintaa, joskin volyymeissa on hieman eroa. Pyrimme pääasiassa edistämään toistemme liiketoimintaa. Kun puhutaan Lukon järjestämistä jääkiekon ulkopuolisista tapahtumista, niin sehän on erittäin lähellä sitä toimialaa, jonka asiakasryhmät meillä on hallinnassa, Natunen jatkaa.

Tulevana talvena Rauman Kaupunginteatteri on jo isossa roolissa Rauman Lukon järjestämässä Superpikkujouluissa. Siellä tällä kertaa kotimaisen musiikin kärkiesiintyjien lisäksi mukana on myös ensimmäistä kertaa teatteria.

– Tuo teatterin mukanaolo tuo Superpikkujouluihin paljon uusia mahdollisuuksia, totesi Rajala.

Teksti: Jouni Mikola, @JouniMikola
Lähde: Rauman Lukon tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi