Lapuan vuoro olla Feraa parempi

Fera ja Virkiä tarjoilivat Top Team -Areenalla viihdyttävän superpesisillan.

Puolitoista viikkoa sitten Rauman Fera kävi nappaamassa Lapualta kaksi pistettä. Sunnuntaina oli Virkiän vuoro napata vierasvoitto kotiutuskilpailuun edenneestä ottelusta jaksoin 2-1 (1-4, 6-1, 0-0, 3-4).

Ensimmäisellä jaksolla lapualaiset aloittivat juoksujen teon, kun Janette Lepistö kotiutti ensimmäisen tasoittavalla Kaisa Peräahon. Tuon jälkeen jaksolla juoksuja tekikin sitten vain raumalaisjoukkue, kun mailan varressa onnistuivat Niina Nukarinen, Julia Ruoho, Fanny Lahtinen ja Meea Lehtinen.

Kotiin feralaisista puolestaan kipaisivat Vilma Mäkelä, Eveliina Kesti, Venla Tanhua ja Miia Tervonen.

Kaisaleena Rautakorpi ratkaisi

Toinen jakso ratkesi aika pitkälti neljännen aloittavalla, kun Kaisaleena Rautakorpi puhkaisi kakkosrajan ja sen seurauksena lapualaisten etenijäjokeri kiersi kunnarin. Lepistö kotiutti vielä tuplajuoksua odottavan Rautakorven. Tuon seurauksena tilanne oli jo 3-0. Vieraiden ensimmäsen löi Oona Liimatainen kotiuttaen Lepistön.

Virkiä onnistui vielä kolmesti, kun Emmi Laine, Iina Lehtinen sekä Eveliina Toppari saivat lyöntinsä kohdilleen. Kotiin puolestaan kipaisivat Essi Kylli, Peräaho sekä Laine. Fera sai jaksolla yhden lohdutusjuoksun, kun Lehtinen kotiutti Ruohon.

Supervuorossa ei sitten juoksuja nähty. Kotiutuskilpailussa niitä tulikin seitsemän, mutta raumalaisyleisön harmiksi vieraat tekivät niistä neljä.

Palkitut:

Fera:
I: Julia Ruoho
II: Meea Lehtinen

Virkiä:
I: Kaisaleena Rautakorpi
II: Kaisa Peräaho

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi