Laine huokui tyytyväisyyttä – Lupasi ottaa taksin hotellille

Patrik Laine ratkaisi 4-2- voiton Winnipeg Jetsille NHL Global Series- ottelussa Florida Panthersia vastaan. Laine vastasi Jetsin kolmesta viimeisestä osumasta täydellä Hartwall Arenalla. Alkukaudesta hieman vaisusti pelanneelle tamperelaishyökkääjälle maalit olivat kuin lottovoitto.

– Kyllähän tässä nyt vähän voi tyytyväinen olla, mutta niin kuin Teemu (Selänne) on aina sanonut, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen, Laine virnisti.

Laineen olemuksesta lehdistötilaisuudessa huokui helpottuneisuus, sillä takana oli vaikeita aikoja ja sunnuntaina mies kertoi jopa itseluottamuksensa olleen nollissa. Nuorukaisen mukaan vielä on turhan aikaista sanoa, että tuliko itseluottamus nyt takaisin, mutta syytä hymyyn ainakin on.

– Nautitaan hetki tästä pelistä ja huomenna on kuitenkin uusi matsi, Laine toppuutteli.

Tyytyväisyyttä Laineen suorituksesta huokui myös Winnipeg Jetsin päävalmentaja, joka oli aikaisempiin lehdistötilaisuuksiin nähden hyvin rennolla tuulella ja hän heitti hyväntuulisia juttuja, joille toimittajat naurahtelivat.

– Hän teki oikeita asioita. Hän taisteli viidellä viittä vastaan. Voi ei, me ollaan Suomessa. Toivon hänen ehtivän bussiin. Lyön vetoa, että Patrik ei ole siellä, Jets-luotsi Paul Maurice nauratti toimittajia.

Myös ketjukaverit kuittailivat lehdistötilaisuudessa Laineelle, että tämä ehtisi bussiin. Laineella oli tosin vastaus siihen heti valmiina.

– Nähdään hotellilla, otan taksin, Laine tokaisi.

Todennäköisesti Laineen ehtiminen bussiin meni tiukoille, sillä suomenkielinen media pidätteli illan sankaria vielä viitisen minuuttia sen jälkeen, kun ketjukaverit oli päästetty haastattelusta pois.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi