KooKoo ei onnistunut voittamaan sarjakärkeä – HIFK:n huima pisteputki jatkuu

Keskiviikkona pelattiin täysi seitsemän ottelun liigakierros ja kärkijoukkueet onnistuivat naaraamaan täyden pistepotin.

KooKoo – Lukko 1-3 (0-1, 1-0, 0-2)

Kouvolan tiukassa illassa Lukon maaleista vastasivat Thomas Gregoire, Linus Nyman sekä Tarmo Reunanen. Kouvolalaisten ainokaisen viimeisteli puolestaan Samuli Ratinen.

HPK – HIFK 2-3 vl (0-0, 1-0, 1-2, 0-0, 0-1)

HIFK saalisti keskiviikkona pisteitä jo 16. peräkkäisessä ottelussaan. Helsinkiläisten maaleista vastasivat Johan Motin, Kristian Vesalainen ja Otto Paajanen. HPK:n onnistujat olivat puolestaan Michael Joly ja Petteri Nikkilä.

Jukurit – TPS 4-3 ja (1-1, 0-1, 2-1, 1-0)

Mikkelissä kotijoukkue tuli kahdesti takaa rinnalle ja meni lopulta myös jatkoajalla ohi. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jarkko Immonen, Patrik Puistola, Jesper Piitulainen ja Joni Jurmo. Turkulaisten onnistujat olivat puolestaan Viljami Marjala, Lauri Korpikoski ja Topias Haapanen.

JYP – SaiPa 5-4 (1-3, 3-1, 1-0)

Jyväskylässä pelattiin varsin eriskummallinen peli, sillä SaiPa karkasi jo 4-1 -johtoon, mutta isännät tuli lopulta rinnalle ja menivät ohi. JYPin maaleista vastasivat Joakim Kemell ja Severi Lahtinen iskivät kiekon kahdesti SaiPan verkkoon ja sen yhden viimeisteli Robert Rooba. SaiPalta onnistuivat puolestaan Valtteri Ojantakanen, Ville Meskanen, Nuutti Viitasalo sekä Kalle Maalahti.

KalPa – Ilves 3-4 (0-1, 2-1, 1-2)

Ilves haki tärkeän voiton Kuopiosta ja tamperelaisten maalitekijöinä kunnostautuivat Henrik Haapala kahdesti sekä Petri Kontiola ja Eemeli Suomi kertaalleen. KalPalta onnistuivat puolestaan Kai Kantola, Juuso Mäenpää ja Jaakko Rissanen.

Kärpät – Sport 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)

Sport piinasi Kärppiä pitkään, mutta kolmannen erän kaksi maalia käänsi pelin oululaisille. Kärppien maalit viimeisteli Arttu Hyry, Teemu Turunen sekä Cody Kunyk. Vaasalaisonnistujat olivat puolestaan Valtteri Viljanen ja Aatu Aarnio.

Tappara – Ässät 6-2 (2-0, 2-1, 2-1)

Varamiehinen Tappara antoi Ässille oikein isän kädestä, kun maalinteossa onnistuivat Anton Levtchi ja Maksim Matushkin viimeistelemällä kaksi maalia mieheen. Lisäksi kerran Tapparalta osuivat Konsta Kapanen ja Marcus Davidsson. Ässien onnistujat olivat puolestaan Will Graber ja Ian Mccoshen.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi