Kolumbia ei antanut Puolalle armoa

Kolumbia tyrmäsi Puolan numeroin 3-0 (1-0). Tappio tietää sitä, että Puolan kisat päättyvät alkulohkoon. James Rodriguez teki esityön kahteen maaliin.

Ensimmäiset puoli tuntia oli melko mitäänsanomatonta peliä, vailla mitään huippupaikkoja. Kolumbia joutui suorittamaan vaihdon 32. minuutilla, kun Abel Aguilar ei pystynyt jatkamaan peliä. Hänen tilalleen kentälle juoksi Mateus Uribe.

Kolumbia siirtyi johtoon 40. minuutilla, kun James Rodriguezin syöttö rangaistusalueen rajoilta leijaili vitosen viivalle ja siellä Yerry Mina oli omissa korkeuksissaan puskien pallon ohi Wojciech Szczesnyn.

Kaksi maalia viiteen minuuttiin

Toisen puoliajan alku melkolailla samanlaista kuin avausjaksonkin eli ympäripyöreää pelailua. 70. minuutilla sitten Juan Fernando Quintero syöttää linjan väliin ja äkkiä Radamel Falcao onkin jo nokikkain Szczesnyn kanssa. Tuloksena tuosta oli se, että Kolumbia tuplasi johtonsa ja peli oli aikalailla taputeltu.

Tuosta ehti kulua viitisen minuuttia, kun James Rodriguez vapautti Juan Cuadradon läpiajoon. Tuloksena oli se, että Cuadrado teki yhtä vakuuttavan maalin kuin Falcao hieman aiemmin.

Robert Lewandowski oli paikka kavennukseen 88. minuutilla, mutta David Ospina torjui 16-rajoilta lähteneen laukauksen kulmuriksi. Tuo jäikin sitten ottelun viimeiseksi vaaralliseksi tilanteeksi. Tämä tappio tiesi sitä, että Puola pelaa vielä alkohkon viimeisen ottelun Japania vastaan ja sitten on edessä kotimatka.