Kirittäret nappasi pisteet – Feran Jasmin Andreasen häikäisi

Hienosti lautasen äärellä onnistunut 16-vuotias Jasmin Andreasen paloi tässä aivan kalkkiviivoille. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera kärsi naisten superpesiksessä kotitappion hallitsevalle mestarille Jyväskylän Kirittärille jaksoin 0-2 (1-4, 1-3). Tappiosta huolimatta raumalaisten lukkari tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Jasmin Andreasen esitti todella kypsää peliä.

Kirittärien hahmo oli kolme juoksua lyönyt Emma Sallinen. Sallisen lisäksi tehokkaana mailan varressa hääri kaksi kertaa kotiutuksissaan onnistunut Iina Valkeejärvi. Lyötyjen lisäksi Sallinen toi myös yhden juoksun. Jyväskyläläisistä kahdesti kotiin kipaisivat Ella Korpela ja Virpi Hukka.

– Tänään oli hyvä ilta, mutta koskaan ei saa olla silti liian tyytyväinen, totesi Sallinen.

– Nyt onnistuin vähän paremmin kuin viime ottelussa, mutta silti jäi parennettavaa, sanaili puolestaan Feran ykköspalkittu Niina Nukarinen.

16-vuotias Jasmin Andreasen elementissään

Tappiosta huolimatta raumalaisten yksi ilonaiheista löytyi lautasen ääreltä, sillä tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Jasmin Andreasen pystyi ajoittain sekoittamaan hienosti kokeneiden jyväskyläläisten peliä.

– 17-vuotias likka vei ajoittain viisikymppistä pelinjohtajaa aivan täydellisesti, “Jassu” siis pelasi ihan h..tin hyvin, kehui Andreasenia myös pelinjohtaja Toni Ojala.

Eveliina Kesti oli myös yksi raumalaisonnistujista, sillä hän löi joukkueensa molemmat juoksut. Kotiin noiden seurauksena ehtivät Andreasen ja Miia Tervonen.

– Harmittaa se, että emme saaneet tänään pinnaakaan. Puhuimme ennen peliä, että tänään mitataan meidän tasomme, kun vastassa on viime kauden mestari. Sen huomasimme, että emme ole kauheasti perässä. Eka jakso oli molemmille nihkeä. Kaveri sai sitten pienestä räpylävirheestä tilanteen ja sitten pari kertaa pallo väliin. Tokalla sitten tappelimme ihan tosissamme, mutta ne pienet asiat ratkaisivat tänään, sanaili Ojala.

– Harmittaa, sillä voittoa tavoitellaan aina. Tää on kilpaurheilua, mutta meidän pitää vielä vähän parantaa. Tänään kuitenkin kaaduimme saappaat jalassa, sillä eivät hekään saaneet mitään ilmaiseksi, jatkoi Ojala.

Palkitut:

Fera:

I: Niina Nukarinen
II: Eveliina Kesti

Kirittäret:

I: Emma Sallinen
II: Eeva Mäki-Maukola

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi