Kiekko-Vantaasta Jokereiden yhteistyöseura

KHL-seura Helsingin Jokerit ja Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa ovat solmineet sopimuksen, jossa Kiekko-Vantaasta tulee Jokereiden yhteistyöseura. Keväällä toista kertaa historiassaan Mestiksen finaaleihin yltäneen vantaalaisseuran ja juuri viiden vuoden jatkosopimuksen KHL:n kanssa tehneen Jokereiden välinen sopimus on mallia 2+1.

– Kiekko-Vantaa pelasi finaaleissa tällä kaudella ja on pystynyt viime vuosina tasaisesti ottamaan askeleita uusille tasoille. Huippuvalmennuksen myötä pelaajille on luotu mahdollisuudet kehittyä. Tätä trendiä haluamme jatkaa, Jokereiden GM Jari Kurri iloitsi Jokereiden tiedotteessa.

Yhteistyö Jokereiden ja Kiekko-Vantaan välillä ei ole uusi asia, mutta nyt seurojen yhteistyö tulee olemaan entistä tiiviimpää. Se näkyy myös markkinoinnillisesti, kun seurat tulevat pelaamaan saman värisissä peliasuissa.

– Yhteistyöllä Jokereiden kanssa on erittäin suuri merkitys Kiekko-Vantaalle niin urheilupuolella kuin myynnissä ja markkinoinnissa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää entistä parempia pelaajia, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoi Jokereiden tiedotteessa.

Seurojen välinen yhteistyö parantaa entisestään pelaajapolkua niin Jokereiden KHL-joukkueen, Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen kuin Jokereiden A-junioreiden välillä. Lisäksi mukana on myös Kiekko-Vantaan A-juniorit. Seurojen tavoitteena on kehittää pelaaja- ja valmennustoimintaa seuroissa.

– Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata, Kurri kiteytti.

Menestyksekkäästi viime kaudella menestyneen Kiekko-Vantaan ottaa komentoonsa kokenut valmentaja Pasi Arvonen. Liigassa HPK:ta usean vuoden valmentaneen Arvosen sopimus kattaa tulevan kauden.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jokerit

Views: 111

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi