Kiekko-Espoo nousi ahdingosta – FPS kaatui Metro Areenalla

Kiekko-Espoo kaatoi FPS:n kotonaan 3-1. Mestiksen nousijajoukkueiden kohtaaminen oli tapahtumarikas kamppailu, jossa isoilta jäähyiltäkään ei selvitty.

Forssalaisilla oli mahdollisuus ratkaista kamppailu jo ensimmäisessä erässä, kun espoolaisten Aku Alholle tuomittiin viisi minuuttia ja pelirangaistus korkeasta mailasta. Viiden minuutin aikana FPS ei onnistunut maalia tekemään ja tauolle joukkueet lähtivät ilman maaleja.

Ottelun toinen isompi rangaistus tuomittiin toisen erän puolivälissä, jolloin Anton Ollikaisen taklaus päädyssä tulkittiin laitataklaukseksi ja siitä hänelle tuomittiin kahden minuutin istunto sekä kymmenen minuuttia päälle. Tämän mahdollisuuden FPS käytti hyväksi ja siirtyi Juhani Tammisen maalilla johtoon.

Ylivoima toi espoolaisetkin tasoihin, kun Joona Vainio istui kahta kakkosta kampituksesta. Jäähyä ehti kulua vain 23 sekuntia, kun Julius Rantaeskola sivalsi kiekon maaliin ohi Tuomas Aallon. Tommi Takaveräjän voittomaaliksi jäänyttä osumaa ei tarvinnut odottaa kuin reilu pari minuuttia.

Vainion jäähyn päätteeksi verkko heilahti ja Kiekko-Espoo johti ottelua 2-1. Tämän jälkeen ote siirtyi hivenen espoolaisille.

Espoon Metro Areenaan oli saapunut 446 katsojaa nauttimaan lauantai-illan huumasta. Yleisö sai ottelusta varmasti vastinetta rahoilleen. Yleisöä osittain verotti varmasti koronatilanne ja ilman sitä paikalla olisi saattanut olla enemmänkin yleisöä.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi