Kempeleen Kiri juhli Otanlahdessa – Feran kempeleläiset onnistuivat myös

Miia Puolakka ja Essi Kesti olivat Feran valopilkkuja.

Fera kärsi lauantaina pelatussa Naisten Superpesis -ottelussa kirvelevän tappion Kempeleen Kirille jaksoin 1-2 (6-3, 4-5, 0-1).

Ensimmäisellä jaksolla Feran kempeleläissisarukset Eveliina ja Essi Kesti olivat hyvin esillä tilastoissa, sillä Essi löi kunnarin ja yhden tavallisen sekä toi vielä yhden juoksun. 

– Vähän ennen peliä jännitti, kun olen koko urani pelannut KeKissä. Ihan hieno lyönti tuli ja osui kivasti mailaan, kerrankin. kertasi Essi. 

Eveliina puolestaan löi yhden. Muita raumalaisonnistujia olivat Fanny Lahtinen yhdellä lyödyllä ja tuodulla sekä Miia Puolakka kahdella tuodulla. Kertaalleen mailan varressa onnistuivat myös Aino Tanhua ja Meea Lehtinen. Kertaalleen kotiin ehättivät myös Iida Lomppi ja Ilona Hakoniemi.

Kempeleläisten onnistujat mailan varressa olivat puolestaan Maria Kaakinen, Inka Pietilä ja Emmi Särkioja. Kotiin puolestaan ehättivät Iida Tossavainen, Roosa Törmänen ja Jasmiina Juntunen.

– Tavoite oli hakea ensimmäinen voitto, mutta ekalla jaksolla olimme kokoajan jaloissa. Toisella jaksolla saimme sitten myös onnistumisia, paalutti KeKin pelinjohtaja Ilkka Hirvonen.

Kempele käänsi pelin

Toisella jaksolla Kempele oli lähes kokoajan kuskin paikalla. Fera toki nousi kolmannen tasoittavalla tasoihin, mutta sitten neljännen aloittavalla Nea Lotvonen pamautti kunnarin ja yhden tavallisen vieden vieraat kahden juoksun karkumatkalle. Tasoittavalla Fera pääsi ainoastaan juoksun päähän, kun Meea Lehtinen kotiutti Essi Kestin.

Supervuoroparissa nähtiin ratkaisu, kun Emmi Särkioja kotiutti Roosa Törmäsen. Näin siis kaksi pistettä matkasi Pohjois-Pohjanmaalle ja yksi jäi Raumalle.

– Toisella jaksolla tuli ihmeellisiä huolimattomuusvirheitä ulkopelissä. Lotvosen lyönti oli kieltämättä  hieno, mutta ei tuollaisia saisi päästää, totesi Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen.

Palkitut:

Fera:

I: Meea Lehtinen
II: Essi Kesti

KeKi:

I: Jasmiina Juntunen
II: Inka Pietilä

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola 

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi