Kärpille tärkeä jatkoaikavoitto

Kärpät otti tärkeän 4-3- jatkoaikavoiton SM-Liigan välieräottelussa HIFK:ta vastaan Helsingissä. Ottelun ratkaisijaksi nousi Miska Humaloja, joka pääsi helsinkiläisten keskialueen virheen seurauksena laittamaan kiekon punapaitojen maaliin.

– Tänään se periksiantamattomuus palkittiin. Välillä se vaatii vähän tsäkää ja tänään sitä oli vähän mukana. IFK on niin hyvä joukkue, monipuolinen ja täynnä huippupelaajia sekä molari on tulikuuma, niin silloin niitä kiekkojumalia tarvitaan, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kiitteli.

Oululaisille voitto tarkoitti myös sitä, että tiistaina menetetty kotietu pudotuspelisarjassa palautui heille. Manner ei pitänyt sitä kovinkaan tärkeänä asiana, vaan näki pelien olevan sen verran pienen marginaalin otteluita, että kotiedulla ei merkitystä ole. Ottelussa riitti tapahtumia ja molempien joukkueiden valmentajilla oli asiaa myös tuomarinelikolle pelin tiimellyksessä. Pelin jälkeen terveisiä ei enää lähdetty lähettelemään.

– Tämä on justiin sellaista show’ta mitä pitää ollakin. Molemmat joukkueet taistelevat todella lujaa. Jokainen pelaaja yrittää parhaansa, niin tekevät kaikki ihmiset tässä yhteisössä. Yleisö ja muut pitävät omiensa puolta. Tämä on aivan mahtavaa aikaa. Tosi kiitollinen olo, että saa olla mukana, Manner kiteytti.

– Onneksi ei mennyt sarja 4-0 HIFK:lle.

HIFK ja Kärpät kohtaavat seuraavan kerran lauantaina Oulussa, jolloin lähdetään hakemaan suuntaviivoja sille, mihin suuntaan ottelusarja lähtee menemään. Molemmat joukkueet ovat voittaneet nyt vierasottelun, mutta kääntyikö sarja nyt sitten oululaisten kolmannen erän nousuun vai löytääkö HIFK sitten uuden vaihteen, jää nähtäväksi.

Teksti: Joni Hildén

Views: 151

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi