Kärpät kukisti HIFK:n ja eteni finaaliin “Pelattiin sarjan paras peli”

Jääkiekon Liigan välierissä Oulun Kärpät kukisti HIFK: kuudennessa ottelussa Helsingissä 3-0 ja eteni loppuotteluihin voitoin 4-2. Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton ja voittomaalinsa Kärpät onnistui iskemään heti toisen erän alkuun, kun Ville Leskinen ujutti ylivoimalla kiekon ohi Atte Engrenin.

– Hieno suoritus, että pystyttiin pelaamaan sarjan paras peli. Totta kai IFK oli erinomainen viidessä ensimmäisessä pelissä ja tänään me itse pystyttiin parantamaan, ja siitä heiltä sitä parasta draivia pois, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner totesi pelin tauottua.

Jos aikaisemmissa otteluissa HIFK pelasi tunteella ja latasi taklaukset loppuun asti tylsyttäen Kärppien parhaimman terän, niin se puhti oli kotijoukkueelta tänään poissa ja nähtiin joukkue, joka muistutti varjoa viime viikkoisesta.

– Silloin kun tarvittiin sarjan paras peli, niin sitä ei tullut. Ei me tänään huonosti pelattu, mutta Kärpät pelasi hyvin, varsinkin ensimmäisessä erässä, HIFK:n Lennart Petrell tuskasteli.

Kärppien kausi jatkuu lauantaina Oulussa alkavissa loppuotteluissa, joihin vastaan luistelee Tapparan voitoin 4-2 kukistanut HPK. HIFK puolestaan kohtaa perjantaina Tampereella Tapparan pronssiottelussa.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi