Karoliina Kosken loukkaantuminen pelästytti Raumalla

Tällä kertaa Virkiän etenijä paloi täpärästi kotipesän rajoille. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera kärsi tappion Naisten Superpesiksessä Lapuan Virkiälle jaksoin 0-2 (1-4, 0-1). Ottelu sai ikävän maun, kun Feran kolmosvahti Karoliina Koski loukkaantui törmätessään kolmostuomariin.

– Harmittaa todella paljon “Karon” (Koski) puolesta. Tuo tilanne olisi todellakin saanut jäädä tulematta. Kolmostuomari voi mennä siinä itseensä, sillä hän ei todellakaan ollut tehtäviensä tasalla, totesi Feran pelinjohtaja Toni Ojala.

Pelituomarikin myönsi tilanteen todeten, että kyllä heidänkin pitää keskustella tämän pelin jälkeen ja vetää johtopäätökset.

– Vaikea tuollaisen jälkeen on koota itseään, mutta mielestämme onnistuimme ihan kelvollisesti, totesi puolestaan Feran ykköspalkittu Venla Tanhua.

Toinen vuoropari ratkaisi

Ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin toisen aloittavalla, kun Virkiältä vuorollaan mailan varressa onnistuivat Janette Lepistö, Jenna Kammi-Rahnasto sekä Essi Kylli. Kotipesän turvaan puolestaan ehättivät Eveliina Lämsä, Emmi Laine ja Emma Kiviniemi.

Fera kavensi kolmannen tasoittavlla, kun Miia Tervonen onnistui kotiuttamaan Niina Nukarisen. Lapua onnistui vielä kertaalleen neljännen aloittavalla, kun Iina Lehtinen löi ja Kaisaleena Rautakorpi kipaisi kotiin.

Janette Lepistö ratkaisi

Toisen jakson ainoakainen juoksu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Lapuan superjokeri Lepistö pamautti Silja Syrjälän kotiin.

Jakso ja koko ottelu oli tänään vähän toissijainen asia, sillä kaikkien ajatukset pelin jälkeen oli Karoliina Kosken voinnissa. “Karo” on ollut jo muutaman kauden raumalaisille erittäin tärkeä lenkki ulkopelissä.

– Hieman nuo Lapuan ensimmäisen jakson neljä juoksua harmittavat, sillä kolmessa niistä he saivat meiltä melkoisesti apuja. Ne Lepistön pari pinnaa, no ne olisivat voineet jäädä tulematta. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että kuinka hyvin me pystyimme haastamaan sarjan kärkijoukkueen. Tämä on todiste siitä, että olemme oikealla tiellä, totesi Ojala.

Palkitut:

Fera:

I: Venla Tanhua
II: Tinja Töyrylä

Virkiä:

I: Essi Kylli
II: Kaisaleena Rautakorpi

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi