Kamerun ja Australia väänsivät tasapelin

Kamerun ja Australia päätyivät tasatulokseen 1-1 (1-0) Pietarin Krestovsky Stadiumilla pelatussa Confederations cupin ottelussa torstaina. Tasapeli oli kummallekin suunnaton pettymys, sillä nyt jatkopaikka on todella kiven takana.

Ensimmäistä puoliaikaa hallitsi Kamerun ainakin, jos katsoo luotuja maalipaikkoja, sillä ne meni afrikkalaisille 11 – 3 ja kahdennellatoista kerralla Kamerun sitten iski johtomaalista. Johtomaalista vastasi Andre-Frank Zambo-Anguissa komealla chipillä yli Mathew Ryanin.

Puuduttavaa peliä

Toista neljävitosta oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun Tomi Juricilla oli todellinen huippupaikka tuoda Australia tasoihin. Kamerunin puolustus kuitenkin pelasti tilanteen lähes maaliviivalta. Viitisen minuuttia myöhemmin Australialle tuomittiin rangaistuspotku ja sen Mark Milligan veti komeasti alakulmaan. Kamerunin maalivahti Fabrice Ondoa oli hyvin mukana tilanteessa.

Australian tasoituksen jälkeen peli vähän puuroutui keskialueelle. Kunnes sitten aivan loppuhetkillä Vincent Aboubakar teki hyvän hyvän juoksun rangaistusalueelle, mutta viimeistely-yritys päätyi vain tolppaan. Tasapeli oli molemmille suunnaton pettymys, sillä nyt jatko lohkopelien jälkeen on todella vaikeaa.