Kaksi Superpesis ottelua siirtyy

Superpesiksen alkukausi on tuonut mukanaan haasteita epätyypillisen kolean sään vuoksi. Ylihuomiselta torstailta siirretään myöhempään ajankohtaan kaksi miesten ottelua. Pattijoen Urheilijat Raahesta ja Vimpelin Veto pelaavat sunnuntaina 21.5. kello 15, Seinäjoen JymyJussit ja Kiteen Pallo -90 torstaina 22.6. kello 18.

Otteluohjelman muutokset laittavat suunnitelmat uusiksi ja aiheuttavat lisätyötä. Silti otteluiden siirtäminen on ollut ainoa oikea ratkaisu kokonaisuutta ajatellen.

– On toki valitettavaa, että näitä otteluita on poikkeuksellisen kylmän sään takia jouduttu siirtämään. Arvostus lajia kohtaan on kuitenkin ensisijainen asia. Haluamme toimia tässä urheilijoiden, seurojen ja samalla sekä yleisön että koko sarjan parhaan edun mukaisesti, Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo painottaa.

– Yksittäinen peli sisältää kärkietenijälle keskimäärin 30-40, parhaimmillaan 60 juoksuvetoa. Matkaksi mitattuna täyden intensiteetin pyrähdykset ovat keskimäärin 1500-1700 metriä jokaisessa ottelussa. Kun nämä jaetaan pesäpallopelille luonteenomaisesti 2,5 tunnin ajalle ja kärkietenijän vauhti on miesten Superpesiksessä yli 30 km/h, jalkojen revähtämisriski on huomattava, Pesäpalloliiton urheilutoimenjohtaja Mikko Huotari muistuttaa.

Muutosten myötä Ruutu Urheilu näyttää torstaina suoran lähetyksen ottelusta Hyvinkään Tahko-Sotkamon Jymy.

Sään odotetaan lämpenevän viikonlopusta alkaen.

Teksti: Pesäpalloliiton tiedotus

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi