Jypin toimitusjohtaja pitkälle sairaslomalle

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius on sivussa tehtävistään alustavasti huhtikuun 2019 loppuun saakka fyysisen, hoitoa vaativan sairauden vuoksi.

– Olen ollut viimeiset viikot sairaalahoidossa fyysisen, hankalasti oireilevan sairauden vuoksi. Minulla ei ole akuuttia hätää, mutta tilani vaatii toipumista, kuntoutusta ja jatkoseurantaa. Tähän menee jokunen kuukausi, tarkkaa aikaa on tässä vaiheessa vaikea arvioida, kommentoi Vallenius tilannettaan.

Valleniukselle ja hänen perheellensä viimeiset viikot ovat olleet raskaita. Hän pitää nyt oikeana ainoana vaihtoehtona sitä, että keskittyy toipumiseen ja antaa muiden hoitaa tehtäviänsä toipumisensa aikana.

– Haluan kiittää henkilöstöä viime viikkojen huikeasta venymisestä yllättävien haasteiden edessä. Tulen tästä takaisin entistä vahvempana. Olen todella harmissani, että sairastumiseni osuu haastavaan rakoon yhtiön ja seuran kannalta, mutta meillä on tilanteesta huolimatta paljon hyviä palikoita, joista tulevaisuutta rakennamme. JYPissä on tapana vaikeina hetkinä luottaa toisiimme ja toimia yhdessä. Näin me teemme tässäkin hetkessä, lisää Vallenius.

Jyp tiedottaa toimitusjohtajan tehtävien hoitamisesta lähiaikoina.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Jyp

Views: 162

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi