Jukureille vihdoinkin voitto – JYP parempi kärkiottelussa

Liigassa pelattiin tiistaina kuuden ottelun kierros ja voittajina kaukalosta poistuivat Jukurit, JYP, Kärpät, HPK, TPS ja Ässät. Tulokset tiesi sitä, että Jukurit avasi voittotilinsä ja Lukko puolestaan kärsi kauden ensimmäisen tappionsa.

Jukureille kauden avausvoitto

Kuusi ottelua se vei, että Mikkelin Jukurit avasi voittotilinsä Liigassa kaudella 2017 – 18. Tuo voitto tuli tiistaina, kun KooKoo kaatui Kalevankankaan jäähallissa numeroin 2-1 (1-0, 1-0, 0-1). Jukurien illan onnistujat olivat Teemu Tallberg ja Ville Leskinen. KooKoon kavennusmaalin kolmannessa erässä tekaisi Eero Savilahti.

JYP Lukkoa parempi kärkiottelussa

JYP pyöritti kärkiottelussa selvän voiton Lukosta numeroin 4-1 (2-0, 1-0, 1-1). JYPin osumista vastasivat Mikko Kalteva, Joonas Nättinen, Jerry Turkulainen ja Ossi Ikonen. Lukon ainokaisen teki Toni Koivisto. Tappio oli Lukolle kauden ensimmäinen.

Kärpille pisteet Niiralanmontusta

KalPa koki kotitappion Kärpille numeroin 1-3 (0-0, 1-2, 0-1). Oululaisonnistujat ottelussa oli Miska Humaloja, Shaun Heshka ja Charles Bertrand. Kuopiolaisten ainoa onnistuja oli puolestaan Topi Piipponen.

HPK nappasi täyden pistepotin Lappeenrannasta

SaiPa koki kotitappion HPK:lle numeroin 1-5 0-1, 1-2, 0-2). Hämeenlinnalaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Jere Innala kahdesti ja maalin mieheen tekivät Otto Paajanen, Janne Lahti sekä Mikko Lehtonen. SaiPan ainokaisen viimeisteli Kim Strömberg.

TPS niukkaan voittoon Gatoradella

TPS sai tehdä täyden päivätyön ennen kuin Pelicans kaatui. 60 minuutin jälkeen Gatorade Centerin taululla loisti numerot 3-2 (1-2, 2-0, 0-0). Turkulaisista maaliverkkoa heiluttivat Ilkka Heikkinen, Markus Nurmi ja Eric Perrin. Lahtelaisista onnistuivat puolestaan Nico Manelius ja Iikka Kangasniemi.

Maksim Matushkin ratkaisi Porissa

Ässien ja Tapparan taisto Isomäki Areenalla eteni aina voittolaukauskilpailuun asti ja siinä ratkaisun ampui Ässien ruotsalaispuolustaja Maksim Matushkin. Ottelu Porissa päättyi lukemiin 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0). Varsinaisella peliajalla Ässien maaleista vastasivat Mikael Saha ja Matushkin. Tuo Matushkinin maali muuten tuli vain kymmenen sekuntia ennen päätössummeria. Tapparan onnistujat puolestaan oli Tyler Redenbach ja Kristian Kuusela.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi