Jokerit saa uutta virtaa Traktor- peliin

KHL-joukkue Jokerit kohtaa maanantaina Traktor Tsheljabinskin. Viime aikoina Jokereiden kokoonpano on elänyt, koska joukkueessa on ollut korona-altistumisia. Edellisen vieraskiertueen jälkeen suurin osa joukkueesta joutui karanteeniin.

Koronatartuntoja tuli myös helsinkiläisseuran aikaisemman ottelun kohdalla. Viime viikon vieraspeli Magnitogorskissa peruuntui ja edellisestä kamppailusta SKA:ta vastaan on kulunut nyt viikko.

Helpotusta Jokereiden kokoonpanoon maanantai-illan otteluun tulee, sillä karanteenista vapautuu iso joukko pelaajia, joiden joukossa ovat muun muassa Peter Regin sekä Brian O’Neill. Kaksikon lisäksi peliluvan on saanut seitsemän karanteenissa ollutta pelaajaa.

Kaikki eivät suinkaan ole vielä pelikelpoisia, ja joutuvat viettämään aikaansa kotioloissa. Heidän joukossaan ovat muun muassa Antti Pihlström, Veli-Matti Savinainen ja Julius Junttila. Puolustajista poissa ovat Niklas Friman, David Sklenicka ja Tommi Kivistö.

Karanteeni jatkuu myös joukkueen päävalmentajalla Lauri Marjamäellä. Vastuun vaihtoaitiossa ottaa karanteenista vapautunut Ari-Pekka Pajuluoma. Hänen kanssaan vaihtoaitiossa ovat viime tiistaina päävalmentajana toiminut Tero Määttä sekä Tomi Mäki.

Jokerit kohtaa Hartwall Arenalla Traktor Tsheljabinskin maanantaina kello 18:30 alkavassa ottelussa.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi