Jokerit kolmen ottelun voittoputkessa

Jokerit otti kolmannen perättäisen kotivoittonsa kukistamalla Admiral Vladivostokin lukemin 4-1 (2-1, 2-0, 0-0). Helpolla Jokerit ei voittoa saanut.

Ottelu alkoi kohtalaisen vauhdikkaasti, sillä ajassa 04.42 tilanne oli 1-1. Maalinteon aloitti ajassa 02.45 Jokerien Mika Niemi, Marko Anttilan syötöstä. Ottelun alusta lähtien Jokereilla oli vaikeuksia kiekollisen pelinsä kanssa. Hallittujen hyökkäysten pelaaminen oli helsinkiläisille vaikeaa. Admiral onnistui iskemään Jokerien hiukan heikohkon pelaamisen seurauksena kotijoukkueen maalilla torjuneen Ryan Zapolskin selän taakse 1-1 tasoituksen Kirill Dyakovin toimesta.

Jokerien pieni epävarmuus hyökkäyksissä jatkui läpi ottelun, mutta tästäkin huolimatta kotijoukkue laukoi Vladivostokin maaliin vielä kolme kiekkoa. Ennen tätä ottelua Jokerit ei ollut onnistunut tekemään maaleja ylivoimalla. Tänään tähän saatiin lopulta muutos, kun helsinkiläiset osuivat kahdesti erikoistilanteista. Näistä osumista vastasivat Niklas Jensen ja Sakari Manninen.

On todettava sekin, että ilman hyvin toiminutta Jokerien ylivoimaa ottelun kulku olisi voinut olla hyvinkin erilainen. Admiral Vladivostok oli kotijoukkuetta parempi viisi vastaan viisi pelissä.

Jokerien nuori puolustaja Eemeli Räsänen hyppäsi ottelussa ensimmäisen kerran KHL kaukaloon. Hän pelasikin todella hyvin laukomalla ja haastamalla. Vielä ei Räsäselle pisteitä merkattu, mutta tuollaisilla otteilla niitäkin alkaa tulemaan.

Täksi kaudeksi Jokereihin hankittu puolustaja Alex Grant ei vieläkään vakuuttanut. Hyvin sujuneet harjoitusottelut lupailivat hyvää, mutta Grantin Admiralia vastaan esittämät otteet olivat erittäin epävarmoja.

Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui onnistunutta ylivoimaa.

-Oltiin ekassa erässä tosi tehokkaita. Saatiin kaksi ylivoimamaalia, Ollaan siitä iloisia, Marjamäki totesi Viasatin haastattelussa.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Viasat

Views: 216

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi