Jokereille tärkeä piste – SKA vei voittomaalikisan

Jokerit otti tärkeän pisteen Pietarin SKA:ta vastaan Helsingissä, kun pietarilaiset voittivat voittomaalikisan jälkeen 3-2. Helsinkiläiset taistelevat tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta, jolloin piste kärkijoukkuetta vastaan on iso asia.

– Huomattiin, että pystytään haastamaan näitä, ei ne niin ylivoimaisia kuitenkaan ole. Meillä on tärkeä matsi lauantaina ja tarvitaan voitto sieltä Riikasta. Jokainen piste on tärkeä tällä hetkellä ja nyt pitää vain keskittyä seuraavaan peliin, Jokereiden hyökkääjä Pekka Jormakka kiteytti.

SKA ei ollut parhaimmillaan Jokereita vastaan, eikä pietarilaisten leirissä riemunkiljahduksia pelin jälkeen tullut. Venäläisten ykköstähtiin lukeutuva Ilya Kovalchuk ei pyynnöistä huolimatta saapunut median eteen, mutta omat kommenttinsa pelistä antoi suomalaispelaaja Jarno Koskiranta.

– Omaa peliä on parannettava. Tänään molemmilla joukkueilla oli huolimatonta pelaamista ja ottelu olisi voinut ratketa isommin kummalle joukkueelle tahansa, Koskiranta puhisi.

Tyytyväinen ei ollut myöskään SKA:n päävalmentaja Oleg Znarok.

– Tämä oli ehkä meidän huonoimmista peleistämme, Znarok ilmoitti.

Znarok ei kovin puheliaalla tuulella ollut aluksi, mutta lopulta hän suostui hieman vielä valoittamaan, mitä tarkoitti pelin ollessa heidän huonoimpia.

– Emme ehkä olleet tarpeeksi valmistautunut peliin, emmekä henkisesti valmiita tähän peliin. Yksi syy oli tietysti se, että vastustaja ei antanut meidän pelata sellaista peliä kuin olisimme halunneet, Znarok selvensi.

Jokerit jatkavat kauttaan seuraavaksi lauantaina, kun joukkue matkustaa yli tuhannen fanin kanssa Riikaan, jossa se kohtaa läntisessä divisioonassa viimeisenä majailevan Dinamo Riikan.

Teksti: Joni Hildén

Views: 342

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi