Jokereille karvas tappio – Lokomotiv-luotsi Pelino tykittää “Kukaan ei odottanut meitä enää tänne”

Lokomotiv Jaroslav otti tärkeän 4-2- voiton KHL:n läntisen konferenssin viidennessä neljännesfinaalissa Jokereita vastaan. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta kolmannessa erässä, kun Lokomotiv tuli ensin tasoihin Grigory Denisenkon maalilla ja pari minuuttia myöhemmin Stephane Da Costa siirsi vierailijat 3-2- johtoon. Tästä Jokerit ei enää toipunut.

– Tiedän, että kukaan ei odottanut meitä takaisin tänne tänä iltana, kahden ensimmäisen ottelun ja varsinkaan kolmannen ottelun jälkeen. Meillä on hyvä joukkue ja olemme siitä hyvin ylpeitä. Löysimme keinon palata tänne ja nyt olen varma, että tulemme vielä yhteen peliin tänne, Lokomotivin päävalmentaja Michael Pelino uhosi.

Lokomotivin luotsi Michael Pelino uskoo omiensa hoitavan sarjan kotiin

Jokerit johti ottelua kahden erän jälkeen ja kaikki näytti siltä, että pöytä on katettu helsinkiläisten marssille kohti konferenssin välieriä. Useampi peräkkäin jäähy maksoi maanantai-iltana paljon Jokereille, pahimmassa tapauksessa jopa jatkopaikan.

– Peli oli tasainen ja siellä oli meiltäkin paljon hyvää, mutta kaveri oli tehokas kolmannessa. Alivoima toimi kyllä hyvin, mutta silti kun jäähyt tulivat täyteen he pääsivät tekemään pari maalia. Pitää saada paremmaksi, niin se voitto irtoaa sitten, Jokereiden varakapteeni Marko Anttila totesi.

Voitolla Lokomotiv siirsi ratkaisua ainakin yhden ottelun verran. Jokerit johtaa nyt otteluparia 3-2 ja heillä on mahdollisuus katkaista sarja seuraavassa ottelussa. Helppoa peliä ei siitäkään ole luvassa.

– Matka jatkuu ja neljä voittoa tarvitaan. Se järjestys on sitten ihan sama, missä ne ottaa, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki puhisi.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Jaroslavissa ja mahdollinen seitsemäs kamppailu pelataan Hartwall Arenalla perjantaina. Mikäli Pelinoon on uskominen, on Lokomotivilla aikomus tehdä historiaa ja nostaa joukkue sillasta jatkoon.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi