Jokereille Amurin päänahka

Jokerit nappasi Helsingissä KHL-liigan ottelussa voiton Amurista voittomaalikisan jälkeen 3-2. Ottelun ratkaisu siirrettiin jatkoajalle ja voittomaalikisaan, kun Vladimir Ushenin toi vierailijat tasoihin kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

– Meillä oli hyvä harjoitusviikko takana, mutta se ei tänään näkynyt pelissä. Tämä taso ei vaan riitä, Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen jyrähti.

Amurin riveissä pelasi kolme suomalaista, maalissa Juha Metsola ja hyökkäyksessä Teemu Ramstedt sekä Kristian Kuusela. Kuusela oli mukana ottelun avausmaalissa, jossa hän syötti kiekon maalin eteen Karjala-turnauksessakin pelanneelle tshekkiläiselle Tomas Zohornalle.

– Vähän oli vaisu. Pelinä oli ehkä vähän sellainen väsyttävä. Ei ollut hallissa oikein fiilistä ja oli sillä tavalla hieman ihmeellinen peli. Hyvä kuitenkin, että saatiin edes se yksi piste, Ramstedt harmitteli.

HIFK-kasvatti Ramstedtille pelaaminen Hartwall Arenalla Jokereita vastaan antoi hieman lisäpontta. Tietysti aina suomalaisilla on vähän extraa mukana, kun pääsevät pelaamaan Suomessa, mutta erityisesti vanhan paikallisvastustajan kohtaaminen lisäsi voitontahtoa.

– Tämä oli sellainen peli, minkä olisi halunnut voittaa. Täällä on hienoja muistoja, kun on pelannut näitä pelejä IFK:n paidassa, Ramstedt totesi.

Monia paikallispelejä on Ramstedtinkin vyölle Hartwall Arenalla kertynyt ja useimmiten niissä peleissä halli on ollut hyvin täynnä. Helsingin tiistai-illassa näin ei ollut, vaan katsomossa oli vain 9 133 katsojaa. Tunnelmakin oli vähän erilainen kuin jo mainituissa paikallispeleissä.

– Tämä oli kyllä pohjanoteeraus. Ei ole ollut näin hiljaista kyllä aikaisemmin. En tiedä mistä johtuu. Eikö Tiikerit sitten kiinnosta vai mitä. Toivotaan, että saavat jatkossa vähän paremman meiningin, niin on kivempi jätkien tuolla toisessakin kopissa pelata, Ramstedt ihmetteli.

Teksti: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi