Jääkiekkolegenda kesän NHL Draftista – “Kakko menee ykkösenä tai kakkosena”

MM-kisoissa parasta aikaa pelaava ja kauden aikana kaikki ällikällä lyönyt Kaapo Kakko on yksi tulevan kesän mielenkiintoisimmista nimistä. Häntä veikataan jopa NHL Draftin ykkösvaraukseksi. Legendaarinen jääkiekkovaikuttaja Göran Stubb uskoo Kakkoon, vaikka myös yhdysvaltalainen Jack Hughes kuuluu suosikkeihin.

– Kyllä se on vähän fifty fifty. Nämä ovat kaksi erityyppistä pelaajaa. Kakko on minun mielestä valmiimpi pelaaja NHL:ää ajatellen, mutta Jack Hughes on myös aivan mahtava jääkiekkopelaaja, Stubb mietti.

New Jersey Devils pääsee valitsemaan ensimmäisenä ja heidän tarpeistaan on kiinni se, kumpi pelaaja tulee ykkösenä menemään. Stubb uskoo joka tapauksessa, että aivan kärjen tuntumassa Kakko tullaan valitsemaan.

– Luulen New York Rangersin odottavan erittäin kuumana ja ottavat hänet toisena, ellei Devils valitse Kakkoa ensimmäisenä, Stubb uskoo.

Suomalaispelaajaa ei ole koskaan aikaisemmin varattu ensimmäisenä NHL Draftissa. Kakko saattaa tehdä tällä rintamalla historiaa, mutta kaikki riippuu nyt New Jersey Devilsistä, joka on Stubbin mukaan seurannut silmä tarkkana Kakon otteita. Draft- tilaisuus järjestetään 21. – 22. kesäkuuta Kanadan Vancouverissa Rogers Areenassa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Joni Hildén, Juhamatti Nieminen

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi