Jari Kurri osti Jokerit – Pakotelistalla olevat pois seurasta

Jokerit siirtyi perjantaina Harkimolta Kurrille. (kuvakaappaus ILTV:n lähetyksestä)

Jokerit tiedotti perjantaina, että Jari Kurri ostaa Harry Harkimon osuuden sekä samalla myös venäläisomistajat ulos seurasta.

– Olen pyörittänyt Jokereita nyt 28 vuotta. Alkuajat oli kovia aikoja, kun rahoja piti kaivaa milloin mistäkin. Vuosiin mahtuu hirveän paljon hyviä asioita. Mestaruuksia tuli monena vuotena, ja pelaajia on ollut niin paljon, että en edes kaikkia muista. Olen tyytyväinen kaikkeen, mitä olen tehnyt. Nyt Jari (Kurri) ottaa seurasta vetovastuun. En voisi kuvitella parempaa työni jatkajaa, totesi Harry “Hjallis” Harkimo.

Harkimo totesi, että ratkaisussa oli monta palaa mihin päädyttiin. Tärkeintä Harkimolle oli myös saada Jokerit kokonaan suomalaiseen omistukseen.

– Tärkeää oli myös saada omistuksesta pois pakotelistalla olevat nimet, Harkimo tähdensi.

– Iso kiitos Hjallikselle siitä, että mitä on tehnyt seuran ja jääkiekon eteen kaikki nämä vuodet. Mulle on iso kunnia saada jatkaa sitä työtä. Mun ura alkoi Jokereissa jo vuonna 1969 yhdeksänvuotiaana poikana ja nyt tuosta on mennyt jo 50 vuotta, sanaili Jari Kurri.

– Hjallis otti muhun yhteyttä joskus puolitoista vuotta sitten ja lopullisesti tänään laitoin papereihin nimeni. Jatkossa meidän pitää tehdä parempaa urheilullista tulosta. KHL pysyy sarjana eikä meillä ole mitään haluja palata Liigaan, Kurri jatkoi.

Harkimo totesi lopuksi, että jatkossa hän varmaan nukkuu tosi hyvin, kun on saanut seuran myytyä.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: ILTV

Views: 256

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi