Huuhkajat kohtaa MM-karsinnoissa Ranskan

Qatarin MM-kisoihin tähtäävät karsinnat alkavat maaliskuussa ja Suomi joutui samaan lohkoon hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kanssa.

Ranskan lisäksi Huuhkajien kanssa samaan lohkoon osuivat Ukraina, Bosnia-Hertsegovina ja Kazakstan. Suomi olisi Ranskan lisäksi halunnut varmasti välttää Bosnian kohtaamisen.

– Kazakstan olisi ollut hyvä välttää jo matkustamisenkin takia, mutta sinne mennään charter-lennolla mahdollisimman nopeasti, maajoukkueen videoanalyytikko Henri Lehto totesi Yle Urheilun haastattelussa.

Ruotsi kohtaa Espanjan

A-lohkoon osuivat Portugali, Serbia, Irlanti, Luxemburg ja Azerbaidzan. Ruotsi puolestaan joutuu B-lohkossa varmasti kovaan kyytiin, sillä vastustajaksi osui ykköskorista Espanja. Kaksikon lisäksi lohkossa ovat Kreikka, Georgia ja Kosovo.

Lohko C:ssä Italia saa vastaansa Sveitsin, Pohjois-Irlannin, Bulgarian ja Liettuan. Belgia saa lohko E:ssä vastaansa Walesin, Tsekin, Valko-Venäjän sekä Viron.

Tanska kanssa samaan F-lohkoon osuivat Itävalta, Skotlanti, Israel, Färsaaret ja Moldova. G-lohkossa Hollannin kanssa pelaavat Turkki, Norja, Slovenia, Latvia sekä Gibraltar.

Kroatia ja Venäjä samaan lohkoon

Lohko H:ssa nähdään taas viime MM-kisojen uusinta, kun Kroatia ja Venäjä kohtaavat. Kaksikon lisäksi lohkossa ovat Slovakia, Montenegro, Kypros ja Malta.

Englanti ja Puola samaan lohkoon

Lohko I:ssä varmasti mielenkiintoisin kamppailu nähdään Englannin ja Puolan kesken. Lisäksi lohkoon osuivat Unkari, Albania sekä “jalkapallokääpiöt” Andorra ja San Marino. Lohko J:ssä puolestaan Saksan lisäksi nähdään Romania, Islanti, Pohjois-Makedonia, Armenia ja Liechtenstein.

Karsinnat alkavat maaliskuussa ja Suomessa ne näyttää Yle Urheilu.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 106

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi