HPK julkisti tukun sopimuksia – mukana paluumuuttajia

HPK:n ensi kauden joukkue on lähes valmis, kun perjantaina julkistettiin 12 pelaajan sopimukset. Tuossa joukossa on sekä jatkosopimuksia että kokonaan uusia. Joukossa on myös muutama paluumuuttaja.

Viime kaudelta tutut Kristian Vesalainen, Antti Karjalainen, Miro Ruokonen ja Filip Krivosik jatkavat hämeenlinnalaisjoukkueessa. Paluumuuttajia puolestaan ovat Robert Leino ja Niklas Friman. Kokonaan uusia tuttavuuksia HPK-paidassa ovat Mikko Lehtonen, Victor Backman, Nikolaj Krag Christensen, Miro Karjalainen, Roope Laavainen ja Markus Niemeläinen.

Yksi vuotisen sopimukseen nimensä laittoivat puolestaan Vesalainen, Lehtonen ja Backman, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kehuu vuolaasti jokaista pelimiestä.

– Kristian on erittäin lahjakas pelaaja, joka pystyy jo nyt pelaamaan korkealla tasolla. Luisteluvoimainen, isokokoinen ja taitava hyökkääjä, joka omaa korkean työmoraalin. Mikko taas vakuutti minut keskusteluissa, että hän on hyvin motivoitunut kehittämään itseään entisestään. Hän haluaa auttaa HPK:ta menestymään ja hänellä on kaikki kyvyt siihen. Victor on tehnyt aikoinaan Ruotsin junioriliigoissa kovat tehot. Askel miesten tasolle on kestänyt ja hän on hyvän viime kauden jälkeen hyvin motivoitunut ottamaan seuraavan askeleen.

Kahdeksi vuodeksi Hämeenlinnaan puolestaan sitoutuvat Leino ja Krag Christensen. Pennanen on todella tyytyväinen, että oma kasvatti Leino palaa kotiin.

– Robert kiekollisesti taitava ja todella älykäs pelaaja ja nyt täytyy vain toivoa, että mies saa ehjän kauden. totesi Pennanen.

Krag Christensen on puolestaan 18-vuotias tanskalainen tulevaisuuden lupaus, joka nakutti viime kaudella Rögle BK:n nuorten joukkueessa 24 tehopistettä (12+12).

Maalivahtikolmikko jatkaa

Joukkueen maalivahteina jatkaa sama kolmikko kuin menneellä sesongillakin eli Emil Larmi, Antti Karjalainen ja Ukko-Pekka Luukkonen.

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: HPK:n tiedote

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi