HIFK:n ensi kauden päävalmentaja on selvillä

Jääpallon miesten Bandyliigassa pelaava HIFK jatkaa Teemu Laitisen johdolla myös kaudella 2024-2025. Joukkueensa kuudenneksi johdattanut Laitinen jatkaa helsinkiläisseuran valmentamista tutussa porukassa, sillä hänen lisäkseen valmennuskolmikon täydentävät Mikko Vainikka ja Harri Hiukka.

– Intohimoni bandyyn, HIFK:hon ja keskustelut seurajohdon kanssa tekivät päätöksen helpoksi jatkaa tavoitteellista prosessiamme eteenpäin. Mikon ja Harrin kanssa roolimme muovautuivat hyvin ja olemme pystyneet määrätietoisesti joukkueen kanssa kehittämään toimintaamme, välillä toisiamme tukien ja välillä haastaen, HIFK:n päävalmentajana jatkava Teemu Laitinen miettii.

Joukkueen valmennuspuolelle haetaan vielä lisävahvistuksia.

– Meillä on tavoitteena vahvistaa valmennustiimiämme eri osa-alueille muun muassa fyysinen- ja maalivahtivalmennus, joista pääsemme toivottavasti pian uutisoimaan. Toukokuun alussa alkavan kauden 2024-2025 runkosuunnitelma on jo valmiina ja syksyn leirit varattuina kalenterissa, Laitinen kertoo.

Muutoksia ei ole tulossa myöskään muun taustaryhmän suhteen, sillä joukkueenjohtajana jatkaa Ari Kukkonen ja fysiikasta vastaa Petri Laakso. Huollon muodostavat huoltopäällikkö Veikko Niemelän johdolla Jouko Kilpiö ja Leo Perälä.

– Hienoa, että valmennuskolmikko jatkaa. Heidän jatkonsa takaa hyvää jatkumoa sille nousujohteiselle työlle, jota viime vuosina on tehty. Joukkueen peli on mennyt koko ajan eteenpäin ja askelia kohti kärkeä on otettu. Kun vielä muut taustahenkilöt jatkavat tehtävissään, päästään hyvää työtä jatkamaan tuttujen ihmisten kanssa, HIFK:n puheenjohtaja Erik Hörhammer toteaa.

Seurassa tehdään jo valmisteluita tulevaa kautta ajatellen ja kevään mittaan tullaan kertomaan lisää uutisia edustusjoukkueeseen liittyen.

Teksti: HIFK-Bandyn tiedote

Kuva: Joni Hildén

Views: 808

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi