HIFK vahvistuu entisestään

HIFK vavistaa jo entisestään nimivahvaa miehistöään, kun Liigan kulttipelaajiin lukeutuva Leo “Leksa” Komarov siirtyy Nordikselle.

36-vuotias Komarov solmi helsinkiläisseuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Komarov on pelannut urallaan komeat 491 NHL-ottelua Toronto Maple Leafsin sekä New Islandersin paidoissa. Mies ehti nakuttamaan noissa otteluissa 170 (63+107) tehopistettä. Liigassa miehen työnantajia ovat olleet Porin Ässät ja Lahden Pelicans. Kotimaan kentillä “Leksa” on pelannut 202 ottelua ja niissä on syntynyt 56 (18+38) tehopistettä. Komarov pelasi myös kuusi kautta KHL:ssä tehden 228 ottelussa 116 (48+68) tehopistettä. Edellisen kauden mies pelasi SHL:n Luulajassa tehden 49 ottelussa 49 ottelussa 18 (9+9) tehopistettä.

Narvassa syntynyt, mutta munsalaisessa MuIK Hockeyssa kiekko-oppinsa saanut Komarov on edustanut Suomea kaksi kertaa olympialaisissa ja seitsemän kertaa MM-kisoissa. Miehen palkintokaapista löytyy MM-kulta keväältä 2011 ja olympiakulta vuodelta 2022.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, sanoi Komarov HIFK:n tiedotteessa.

Teksti: Jouni Mikola

X: @JouniMikola

Views: 39

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi