HIFK-fani Arttu Wiskari uskoo HIFK:hon – “Jos HIFK ei mene finaaliin laitan Kärppien paidan keikalla päälle”

Jääkiekon SM-liigan välierät ovat täydessä käynnissä. Tappara selvitti tiensä jo finaaliin, mutta HIFK:n ja Kärppien välillä taistellaan vielä. Välierät kiinnostavat yleisesti ottaen paljon ihmisiä, niin myös julkisuuden henkilöitä. Vain elämää- sarjassa tulevalla kaudella mukana oleva Arttu Wiskari tunnustautuu HIFK:n kannattajaksi.

– Kävin katsomassa HIFK-Jyp- pelin silloin kun IFK vei himassa. Olin laulamassa Maamme-lauluakin siellä. Nyt olisi tarkoitus, kun IFK hoitaa Kärpät tästä, niin menen katsomaan finaaleja ainakin, Wiskari paljasti.

Sarja on siis vielä kesken ja tilanne on tällä hetkellä 2-2. Wiskari luottaa kuitenkin täysin siihen, että helsinkiläisseura vie itsensä sarjasta jatkoon ja loppuotteluihin Tapparaa vastaan.

– Se muuten menee, se on päätetty, Wiskari totesi.

Pienen takaportin hän silti jätti sille, että homma ei menisikään niin kuin on suunnitellut. Hän heitti pienen vedon siihen, mikäli Kärpät nyt kaataisikin HIFK:n.

– Jos ei mene, niin lupaan pistää Kärpät-paidan päälleni ainakin yhteen biisiin omalla keikallani, Wiskari lupasi.

Mielenkiinnolla jäädään odottamaan, että nähdäänkö Arttu Wiskaria Kärpät- paidassa keikallansa vetämässä biisiä vai ei? Selvyys siihen saatetaan saada jo torstaina, kun on pelattu ottelusarjan kuudes ottelu Helsingissä.

Teksti ja kuva: Joni Hildén

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi