Happeen toinen erä oli liikaa SalBalle

Happeen Jonne Junkkarinen (#27) lyö taululle numerot 0-7 (kuva: Jouni Mikola)

Rauman SalBan orastava voittoputki Salibandyliigassa katkesi, kun jyväskyläläinen Happee vei Raumalta pisteet numeroin 7-3 (1-0, 5-0, 1-3). Ottelu oli käytännössä ohi ajassa 35.10, kun Petri Kauko vei vieraat jo 6-0 -johtoon.

Avauserä oli vauhdikasta salibandya puolin ja toisin. Heti alkuminuuteilla oli SalBan Mikko Viitasella mahdollisuus viedä koiralauma johtoon, mutta Markus Laakso nappasi pallon käsiinsä.

Avausmaali nähtiin reilu minuutti ennen erätaukoa ja siitä vastasi Happeen Eemil Ukkonen komealla vedolla takakulmaan.

Happee karkasi

Happee lisäsi johtoaan toisen erän viidennellä minuutilla, kun Panu Kotilainen hyödynsi Ville-Petteri Liljan kaamean harhasyötön. Nelisen minuuttia myöhemmin jyväskyläläiset tekivät komean ylivoimamaalin, kun Petri Kauko tuikkasi maalin kulmalta Jami Mannisen millin tarkan syötön Teemu Kortelaisen selän taakse.

Erän 15. minuutilla Happee iski kahdesti 42 sekuntiin ja tällä kertaa maalintekijöinä olivat Toni Kuosmanen ja Otto Tikka. Tikan maalistakaan ei ehtinyt kulua kuin 27 sekuntia, kun Kauko iski illan toisensa ja Happeen kuudennen osuman.

– Pitkän tauon oli vähän tahmea startti, mutta päästiin ihan hyvin peliin kiinni ja onnistuimme naulaamaan pelin toisessa erässä. Peli oli hyvätasoinen ja pitää olla tyytyväinen, sillä matka on vielä pitkä, totesi Happeen Otto Tikka.

– Kaveri puolusti hyvin ja kurinalaisesti, emmekä me päässeet oikein maalipaikoille. Eka erä oli ok, mutta sitten toisessa erässä kaveri pääsi iskemään viisi maalia. Ei ollut oikein saumaa voittaa tänään, sanaili SalBan Niko Kaerla.

SalBa kaunisteli numeroita

SalBan ykköskenttä juonii kuparistaan (kuva: Jouni Mikola)

Päätöserän toisella kympillä Jonne Junkkarinen teki jyväskyläläisten toisen ylivoimamaalin. Tuosta ehti kulua 59 sekuntia, kun SalBa rikkoi kuparisensa ja maalintekijänä toimi Niko Kaerla ja syötön tuohon antoi Tomi Lahti. Tuosta ei kulunut kuin 18 sekuntia, kun sama kaksikko iski uudelleen.

Kymmenen sekuntia ennen loppua koiralauma iski vielä kerran, kun Jani Lehtoniemen veto upposi Laakson selän taakse.

– Olen oikein tyytyväinen kahteen pisteeseen. Niitä täältä Raumalta tultiin hakemaan ja ne saatiin. Kuten Otto jo sanoi, niin alku oli vähän tahmea, mutta kaksi erää pelasimme todella hyvin. Pelikuriin olen todella tyytyväinen vaikka kaveri tuossa lopussa pääsikin kuudella iskemään, niin siitä jäi vähän sellainen maku, että olisi voitu sekin vähän paremmin pelata, paalutti Happeen päävalmentaja Mikko Lehto.

– Saatiin me peli jollain tavalla auki, mutta hyökkäyspäässä hävisimme yksi – yksi -kamppailut järjestään. Omissa oltiin metri tai kaksi perässä ja niistä sitten oli helppo tehdä niitä maaleja. Ei päästy siihen mihin olisi pitänyt päästä, mutta toisaalta Happee oli tänään niin paljon parempi. Paljon jäi parannettavaa, sanaili puolestaan SalBan päävalmentaja Petri Seppinen.

Maalit:

18.18 0-1 Eemil Ukkonen (Lassi Kotovaara)
24.46 0-2 Panu Kotilainen
28.55 0-3 Petri Kauko (Jami Manninen) yv
34.01 0-4 Toni Kuosmanen (Jaska Kunelius)
34.43 0-5 Otto Tikka (Manninen)
35.10 0-6 Kauko (Veli-Matti Hynynen)
52.21 0-7 Jonne Junkkarinen (Tikka)
53.19 1-7 Niko Kaerla (Tomi Lahti) im
54.37 2-7 Kaerla (Lahti) im
59.50 3-7 Jani Lehtoniemi (Janne Hyvönen) im

Torjunnat:

Teemu Kortelainen: 7+3+5 = 15
Markus Laakso: 3+5+5 = 13

Jäähyt:

SalBa: 6×2 min
Happee: 4×2 min

Yleisöä:

300

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 73

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi