Frans Tuohimaa nollasi Lukon – Tyler Morleyn maali riitti voittoon

Lukko kärsi lauantaina tappion Kivikylän Areenalla SaiPalle maalein 0-1 (0-0, 0-1, 0-0). Lukko sananmukaisesti törmäsi SaiPa-vahti Frans Tuohimaahan, sillä seurauksella, että Tyler Morleyn tekemä maali riitti lappeenrantalaisille voittoon.

Ensimmäisessä oli vauhtia, mutta maaleja ei nähty. Siitä pitivät maalivahdit Lassi Lehtinen ja Frans Tuohimaa huolen. Erä oli Lukon hallintaa, sillä Tuohimaa torjui erässä 13 kertaa, kun taas Lehtinen selvisi seitsemällä kopilla.

Lukko taisi yrittää luistella eilenkin pelanneita SaiPalta jalkoja alta, mutta melk kapealla materiaalilla matkassa olleet lappeenrantalaiset pysyivät vauhdissa mukana. Vaarallisimmat tilanteet Lukko-maalille syntyi raumalaisjoukkueen heikkojen avausten jälkeen.

Lukko osui rautoihin – SaiPa maaliin

Toisessakin erässä Tuohimaa oli kovemmassa tulituksessa kuin Lehtinen, mutta Lukko osui ainoastaan poikkiputkeen ja tolppaan. Edes ylivoimalla raumalaisjoukkue ei siis onnistunut.

SaiPa pääsi erän seitsemännellä minuutilla ylivoimalle. Tuota Jakub Krejcikin saamaa kakkosta oli jäljellä vain kaksi sekuntia, kun lappeenrantalaisten kultakypärä Tyler Morley onnistui maalin kulmalta.

SaiPa kesti

Lukko pääsi heti kolmannen erän alkuminuuteilla ylivoimalle, mutta Tuohimaa maalillaan kesti edelleen. Myös Lehtinen joutui muutamaan otteeseen koville, kun kiekko pomppi aivan miehen nenän edessä.

Lukko ei onnistunut erän lopullakaan yllättämään Tuohimaata ja niin Morleyn maali riitti SaiPalle voittoon.

– SaiPalle onnittelut. Ylivoimapeli on meille tällä hetkellä kulmakivi. Taas kuitenkin opimme jotain, sanaili Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

Maali:

28.53 0-1 Tyler Morley (David Goodwin, Robin Salo) yv

Torjunnat:

Lassi Lehtinen: 7+6+10 = 23
Frans Tuohimaa: 13+10+6 = 29

Jäähyt:

Lukko: 1×2 min
SaiPa: 4×2 min

Yleisöä:

3 382

Kierroksen muut ottelut:

HPK – KalPa 5-1 (2-0,3-1, 0-0)
Jukurit – KooKoo 5-2 (2-1, 0-1, 3-0)
JYP – Tappara 4-3 vl (1-3, 1-0, 1-0, 0-0,1-0)
ratkaisija: Julius Nättinen
Pelicans – Ilves 4-5 ja (0-1, 2-1, 2-2, 0-1)
ratkaisija: Joona Ikonen 63.33
Kärpät – Ässät 7-2 (2-1, 4-0, 1-1)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 321

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi