Fera laittoi Manse PP:n ahtaalle

Keskviikkoiltana Raumalla nähtiin viihdyttävä pesäpallo-ottelu Feran ja Manse PP:n välillä.

Rauman Fera ja Manse PP tarjoilivat viihdyttävän superpesisillan Top Team -Areenalla keskiviikkona. Raumalaisyleisön harmiksi pisteet matkasivat Tampereelle jaksoin 0-2 (3-5, 0-2).

Ensimmäisellä jaksolla juoksujen teko aloitettiin toisessa vuoroparissa, kun ensin Henna Suominen onnistui kotiuttamaan Anna Ala-Kauhaluoman. Fera kuittasi heti tasoittavalla, kun Tinja Töyrylän lyönti kakkosjatkeelle painui maisemaan. Töyrylä kiersi kunnarin. Tuon lisäksi kotiin ehättivät Jasmin Andreasen ja Jannika Lillunen.

Raumalaiset eivät onnistuneet enää saamaan lisäjuoksuja. Paikkoja joukkueella kyllä oli. Manse puolestaan onnistui neljästi, ja Ala-Kauhaluoma löi niistä kaksi. Kertaalleen mailan varressa onnistuivat Kirsi Ala-Lipasti ja Sara-Ella Kemppainen. Kotiin puolestaan ehättivät Henna Peltokangas, Virpi Hukka, Sanni Sallinen sekä Ala-Lipasti.

Fera jäi nollille

Toisella jaksolla Manse iski kahdesti, ja se riittikin voittoon, sillä Fera ei saanut aikaan ensimmäistäkään. Paikkoja raumalaisilla kyllä taas oli, mutta ei kun ei.

Mansen ensimmäinen syntyi jo ensimmäisen tasoittavalla, kun Ala-Lipasti löi, ja Ida Lähde kirmaisi kotipesän turvaan. Heti seuraavassa vuoroparissa syntyi se toinen, ja nyt oli asialla kaksikko Ala-Kauhaluoma ja Hukka.

Palkitut:

Fera:

I: Tinja Töyrylä

II: Jasmin Andreasen

Manse PP:

I: Anna Ala-Kauhaluoma

II: Kirsi Ala-Lipasti

Teksti ja kuva: Jouni Mikola

Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi