Feralle neljäs peräkkäinen voitto

Feran pisteputki jatkuu.

Rauman Fera ja Joensuun Maila tarjosivat lähes kuusisataapäiselle raumalaisyleisölle jännittävän ja mielenkiintoisen Naisten Superpesisottelun. Raumalaisryhmä voitti lopulta jaksoin 2-1 s (0-2, 3-2, 1-0).

Ensimmäinen jakso oli todella ympäripyöreä, sillä kolmostilanteet kirjattiin luvuin 6-6, mutta vain Joensuu onnistui kotiutuksissa. Vierailta mailan varressa onnistuivat Pinja Arbelius ja Hanna Toivanen. Kotiin puolestaan ehättivät Oona Liimatainen ja Sini Haataja. Fera sai vielä luotua neljännen tasoittavalla ajolähdön, mutta tulosta ei siis syntynyt.

– Pelissä tapahtui paljon kaikenlaisia pieniä asioita. Ulkopelaamiseemme olen tyytyväinen, mutta sisäpelissä oli kaikenlaisia pieniä hassuja juttuja. Ulkopeli oli siis hyvää, mutta vähän harmittaa, että annoimme kaksi juoksua harhaheitoilla, totesi JoMan pelinjohtaja Arttu Jurvakainen.

Yksi vuoropari ratkaisi

Toisella jaksolla nähtiin viisi juoksua ja ne kaikki tuli toiseen vuoropariin. Fera teki niistä kolme ja JoMa siis kaksi. Raumalaisilta mailan varressa onnistuivat Eveliina Kesti, joka löi kotiin pikkusiskonsa Essi Kestin. Meea Lehtinen kotiutti puolestaan Julia Ruohon sekä lisäksi Fanny Lahtinen kipaisi kotiin harhaheiton turvin. Tasoittavalla Sini Haataja pamautti kunnarin ja Iida Nupponen kotiutti kolmoselle jääneen Haatajan.

JoMa aloitti supervuoron sisällä, mutta jäi siis juoksuitta. Feralta puolestaan Aino Tanhua meni kärkenä kentälle ja sen jälkeen joukkuekaverit siirtelivät naisen hienosti kolmoselle. Ratkaisutilanteessa Tanhua haistoi hienosti mahdollisuuden karaten kotiin.

– Voittoon olen tyytyväinen, mutta muuten peli oli melkoista suossa tarpomista. No niinhän se on, että voitot lasketaan ja niistä ei saa tyylipisteitä. Tällä kertaa yksi sisävuoro riitti ja oli hienoa, että Aino päätti voittaa pelin. Totuuden nimessä Veera Toikka nollasi aika hyvin meidän lyöjät, paalutti Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen.

Miia Puolakka jatkaa

Fera julkaisi ottelun aikana myös yhden jatkosopimuksen ensi kautta, sillä kenttäkuulutus ilmoitti, että Miia Puolakka pelaa raumalaisjoukkueessa myös kesällä 2023.

– Oli aika helppo päätös, että jatkan täällä. Ferassa on asiat hoidettu hyvin eli ei ole syytä lähteä mihinkään. Tämä peli oli puolestaan aika tyypillinen, mitä olemme pelanneet Joensuuta vastaan, totesi Puolakka.

Palkitut:

Fera:

I: Miia Puolakka
II: Ilona Hakoniemi

JoMa:

I: Johanna Pirskanen
II: Sini Haataja

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi