Feralle kirvelevä tappio

Isosisko löi ja pikkusisko juoksi eli Eveliina Kesti kotiutti Essi Kestin.

Rauman Fera kärsi kirvelevän tappion Naisten Superpesiksessä Lapuan Virkiälle jaksoin 1-2 s (3-4, 5-2, 0-3). Tappio varmisti sen, että raumalaisilla ei ole enää mahdollisuuksia nousta runkosarjassa neljän parhaan joukkoon.

– Tasaisesti olemme pelanneet Lapuaa vastaan. Tänään meillä oli ensimmäiselläkin tarjolla enemmän kuin mitä saatiin. Toinen jakso olikin sitten selkeästi meidän. Tappio kuitenkin harmittaa, totesi Feran pelinjohtaja Jyrki Pellonperä.

Ensimmäisellä jaksolla Eveliina Kesti löi Feran juoksuista. Vierailta kahdesti onnistui puolestaan Iina Lehtinen.Kertaalleen raumalaisilta onnistui Henna Suominen. Kestin ja Suomisen lyönneillä kotiin kipaisivat Jasmin Andreasen, Ilona Hakoniemi sekä Aino Tanhua. Lapualta Lehtisen mailan varressa onnistuivat Riina Kerola ja Emma Kiviniemi. Kotiin noilla lyönneillä puolestaan ehättivät Kaisa Peräaho, Eveliina Lämsä, Emma Kiviniemi sekä Juulia Kuoppala.

– Tiukkaa oli taas ja tulihan siinä myös virheitä tehtyä, totesi Lapuan ykköspalkittu Iina Lehtinen.

Fera tuli raivolla tauolta

Raumalaisjoukkue tuli tauolta todellisella raivolla iskikin kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa kaksi juoksua molempiin. Jakso alkoi sillä, kun Aino Tanhua löi pallon kolmospuolelta maisemaan kiertäen itse kunnarin. Fanny Lahtinen kotiutti vielä kolmospesälle jääneen Tanhuan. Henna Suominen jatkoi ilotulitusta toisen tasoittavalla kotiuttamalla Hulda Alasen. Ilona Hakoniemi ehätti vielä kotiin harhaheiton turvin. Feran viidennestä juoksusta vastasi Eveliina Kesti, joka kotiuttu pikkusiskonsa Essi Kestin. Lapua onnistui vielä neljännen aloittavalla kahdesti, kun Anni Heikkilä ja Riina Kerola onnistuivat mailan varressa. Kotiin noilla lyönneillä ehättivät Kaisaleena Saukko ja Anni Heikkilä.

– Tiukka peli tänäänkin ja tunnettakin oli mukana kivasti, kun molemmilla oli halu voittaa, sanaili Fera ykköspalkittu Aino Tanhua.

Fera ei onnistunut supervuoron aloittavallaan saamaan juoksuja. Ottelu ratkesi siihen, kun Iina Lehtinen puhkaisi kentän sillä seurauksella, että hän itse kiersi kunnarin ja sen lisäksi kotiin ehättivät Petra Kerola ja Eveliina Lämsä.

– Tämä oli taas aika normaalia tämän kauden peliämme. Virheitäkin pelissä syntyi, paalutti Virkiän pelinjohtaja Jukka Liikala.

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
X: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi