Eetu Koivistoinen: Ketjumme peli vaatii vielä hiomista

Eetu Koivistoinen, Lukas Klok, Aleksi Saarela ja Daniel Audette Lukon tehomiehinä Tappara-voitossa.

Lukko oli perjantaina murskaavan ylivoimainen, sillä aina kova Tappara kaatui numeroin 7-2. Lukon yksi sankareista oli ykkösketjun keskushyökkääjänä pelannut Eetu Koivistoinen, sillä mies nakutti kolme (2+1) tehopistettä.

Koivistoinen oli luonnollisesti tyytyväinen tulokseen ja omaan peliinsä, mutta muistutti myös seuraavaa:

– Alussa olimme vähän jaloissa, mutta toisessa erässä aloimme voittaa kaksinkamppailuja. Ketjuni peli oli tänään todellakin tuloksellista, mutta tosiasia on se, että kyllähän pelimme vaatii vielä hiomista.

Koronatauko meni treenatessa

Joukkueiden edellinen liigapeli oli koronan takia yli 200 päivää sitten. Tauko oli mennyt kuulemma aika nopeasti harjoittelun merkeissä.

– Olihan siinä kesän alussa ihan riittämiin sitä yksinään treenaamista, mutta sitten elokuussa päästiin joukkueen kanssa treenaamaan oikein kunnolla. Onhan tämä nyt todella hienoa, kun päästään taas pelaamaan kunnolla liigapisteistä, Koivistoinen jatkoi.

Koivistoisen lisäksi Lukolta perjantai-iltana kolmeen tehopisteeseen ylsi puolustaja Lukas Klok, joka puolestaan alusti kolme raumalaisten maaleista.

Urakka jatkuu hetki lauantaina

Lukko ei tätä voittoa ehdi pitkään makustella, sillä joukkueella on edessään vieraspelimatka heti lauantaina, mutta se ei ole sen kauempana kuin kasitietä 90 kilometriä etelään TPS:n vieraaksi. Turun mustavalkoiset kärsivät avauksessaan tappion Ässille maalein 3-2.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Kuva: Jouni Mikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi