Cristiano Ronaldo upotti Atletico Madridin

Real Madrid upotti paikalliskilpailijansa Atleticon Mestarien liigan välierässä numeroin 3-0 (1-0) Santiago Bernabeun nurmeen. Atletico Madrid onkin sitten tosipaikan edessä ensi viikon keskiviikkona Vicente Calderonin viimeisessä euro-ottelussa.

Seitsemännellä minuutilla Karim Benzemalla oli huippupaikka viedä Real johtoon, mutta pallo pomppi puolustajasta ohi maalin. Pari minuuttia tuosta ja pallo oli kuitenkin Jan Oblakin selän takana, kun Cristiano Ronaldo pääsi puskemaan vitosen viivalta. Casemiro antoi maaliin hienon keskityksen rangaistusalueen oikealta sivustalta.

Kuutisen minuuttia Ronaldon osumasta Raphael Varane oli lisätä isäntien johtoa, mutta tällä kertaa Oblak ehti käsineen väliin alakulmaan suuntautuneeseen puskuun. Tuon yrityksen jälkeen Realilla oli vielä muutama paikka lisätä johtoaan ja paras niistä siunaantui Luka Modricille, jonka terävä kuti paristakympistä sujahti hieman tolpan väärälle puolelle. Puoleen tuntiin Atleticolla ei juurikaan paikkoja ollut ja pallonhallintakin oli melko selkeästi valkoasusilla isännillä.

Atleticon paras paikka osui 32. minuutille, kun Antoine Griezmann tiputti vaparin linjan taakse, mutta Diego Godinin jatko meni toiseen kerrokseen. Jakson loppuhetkillä Real koki takaiskun, kun Daniel Carvajal tuli pallon tavoittelutilanteessa huonosti alas ja joutui jättämään kentän.

Cristiano Ronaldolle jälleen hattutemppu

Toisen jakson ensimmäiset 15 minuuttia oli melkoisen mitäänsanomatonta jalkapalloa. Atletico tosin nosti vähän prässiään, mutta kunnon tekopaikoille vierailijat eivät päässeet.

Vajaa parikymmentä minuuttia ennen päätöstä iski Ronaldo toistamiseen. Tällä kertaa portugalilainen pamautti pallon verkkoon 16-rajalta Benzeman esityöstä. Ronaldo jatkoi ilotulitustaan nelisen minuuttia ennen loppua iskemällä illan kolmantensa rankkaripilkun tietämiltä.

Tappiolukemat 3-0 tietää sitä, että Atletico Madridilla on ensi viikon keskiviikkona edessään ylitsekäymätön vuori kotikentällään Vicente Calderonilla ja tuo ottelu on myös tuon stadionin viimeinen euro-ottelu.

Maalit:
10. 1-0 Cristiano Ronaldo (Casemiro)
73. 2-0 Ronaldo (Karim Benzema)
86. 3-0 Ronaldo (Lucas)

Kokoonpanot:

Real Madrid: Navas | Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal (46. Nacho) | Modric, Casemiro, Kroos | Ronaldo, Benzema (78. Lucas), Isco (68. Asensio)

Atletico Madrid: Oblak | Filipe Luis, Godin, Savic, Lucas | Carrasco (68. Correa), Niguez (58. Gaitan), Gabi, Koke | Gameiro (58. Torres), Griezmann

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi