Borussia Dortmundille Saksan cup – Hradeckylle pettymys

Lukas Hradeckyn ja Eintracht Frankfurtin taistelu ei riittänyt, vaan Borussia Dortmund vei Berliinin olympiastadionilla pelatun Saksan cupin numeroin 2-1 (1-1).

Dortmund aloitti vauhdikkaasti ja jo kahdeksannella minuutilla Ousmane Dembele huijasi Frankfurtin puolustuksen ja laukoi pallon maalin kattoon ohi Lukas Hradeckyn. Frankfurt tuli tasoihin puolen tunnin pelin jälkeen, kun Ante Rebic sai syötön topparien väliin ja mies pamautti pallon takakulmaan ohi Roman Bürkin.

Dortmund koki jakson lopulla takaiskun Marco Reusin loukkaantumisen muodossa. Tauon jälkeen myös selvisi. että Reus ei pystynyt jatkamaan pelaamistaan Berliinin illassa.

Aubameyang ratkaisi pilkulta

Toisen jakson alku oli vahvasti Dortmund-merkkinen, mutta Hradecky yhdessä puolustuksen avulla piti maalinsa puhtaana. Peli oli edennyt 66. minuutille, kun Dortmundille tuomittiin rangaistuspotku Hradeckyn kaadettua Christian Pulisicin. Pierre-Emerick Aubameyang pisti tuomitun rankkarin varmasti verkkoon.

Maalin jälkeen Dortmund keskittyi puolustamaan johtoaan ja näin Frankfurt sai jälleen otteen pelistä. Aivan viime minuuteilla Aubameyangille oli kaksikin paikkaa lisätä Dortmundin johtua, mutta ristikkoa lähemmäs mies ei palloa saanut.

Frankfurtin yritys ei tuottanut tulosta ja näin Dortmund valtasi Saksan cupin. Taistelun puutteesta Frankfurtia ei voi syyttää.

Maalit:

8. 0-1 Ousmane Demmbele
30. 1-1 Ante Rebic
67. 1-2 Pierre-Emerick Aubameyang (rp)

Kokoonpanot:

Eintracht Frankfurt: Hradecky | Vallejo, Hector, Abraham | Oczipka, Gacinovic, Medojevic (56. Tawatha), Chandler (72. Meier) | Rebic, Fabian (79. Blum) | Seferovic

Borussia Dortmund: Bürki | Bartra (76. Durm), Sokratis, Ginter | Guerrero, Scmetzer(46. Castro), Kagawa, Dembele, Piszczek | Reus (46. Pulisic), Aubameyang

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola

Views: 89

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi