Ässät vahvistuu yhdysvaltalaisella keskushyökkääjällä

Ässien liigajoukkue vahvistuu 27-vuotiaalla yhdysvaltalaishyökkääjä Philip McRaella. McRaen ja porilaisseuran sopimus on yksivuotinen.

McRaella on vyöllään 15 NHL-ottelua St. Louis Bluesin riveissä ja tehoja niissä on syntynyt kolmen (1+2) pisteen verran. Miehen ansiolistalle kuuluu myös nuorten maailmanmestaruuden voittaminen vuonna 2010. Hän pelasi kisoissa seitsemän ottelua ja nakutti niissä viisi (1+4) tehopistettä.

Liiga on McRaelle jo entuudestaan tuttu, sillä mies pelasi kaudella 2013 – 14 Espoo Bluesissa. Tuolloin vyölle tuli 45 ottelua ja niissä kertyi 20 (8+12) tehopistettä. Mies siirtyy Poriin tutun valmentajan joukkueeseen, sillä Ässien nykyinen luotsi Jyrki Aho valmensi miestä jo Espoossa.

– McRae on isokokoinen ja taitava keskushyökkääjä. Hän halusi tulla Ässiin sekä kehittyä ja menestyä tutussa valmennuksessa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Tämän sopimuksen myötä Ässät on jo valmiina aloittamaan harjoittelun tulevaa liigakautta varten. Seura etsii enää yhtä kärkiketjujen laitahyökkääjää.

Teksti: Jouni Mikola, Twitter: @JouniMikola
Lähde: Porin Ässien tiedote

Views: 132

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi