Ässät nimesi kehitysjohtajan Hämeenlinnasta

Porin Ässien nimityssaaga sai uuden positiivisen käänteen, kun joukkue tiedotti maanantaina palkaneensa kehitysjohtajaksi hämeenlinnalaisen Tommi Kerttulan.

– Halusimme todella kovan luokan kiekkoammattilaisen vahvistamaan toimistomme urheilullista puolta. Kerttulan tuleviin tehtäviin kuuluu tulevan päävalmentajan rekrytointi, totesi Porin Ässien puheenjohtaja Mikko Juusela.

Kerttula on 43-vuotias hämeenlinnalainen jääkiekon ammattilainen, jonka oma pelaajaura päättyi HPK:n A-junioreissa kauden 1995 – 96 jälkeen. Tuon jälkeen hän on toiminut Pelicansin kykyjenetsijänä syksystä 2000 kevääseen 2005. Seuraavaksi miehellä oli vuoden mittainen pesti Kuopioon ja sielläkin hän toimi kykyjenetsijänä.

Muutaman vuoden tauon jälkeen miehen tie vei Mikkelin Jukurien pelaajakoordinaattoriksi ja siellä aikaa vierähti neljä vuotta (2012 – 2016). Mikkelin vuosien jälkeen Kerttula pakkasi kamansa ja muutti Ruotsiin SHL-seura Örebro HK:n kykyjenetsijäksi. Nyt sitten paluu Suomeen ja tällä kertaa Poriin.

– Ässät otti minuun yhteyttä ja täällä ollaan. Onhan tämä hieno liigaseura. Nyt sitten alkaa työt ensi kauden joukkueen kasaamiseksi, totesi Kerttula.

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 317

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi