Artjom Zagidulin nollasi KooKoon

Lukko aloitti viikonlopun Kaakkois-Suomen kierroksensa voittamalla KooKoon maalein 2-0 (1-0, 0-0, 1-0). Lukon maalivahti Artjom Zagidulin pelasi jo kauden toisen nollapelinsä.

Ensimmäinen erä jäähyjen vuoksi erittäin rikkonainen, sillä KooKoolle vihellettiin peräti neljä kakkosta ja Lukkokin sai yhden. Ylivoimalla ei kumpikaan onnistunut, mutta erän 12. minuutilla nähtiin se ensimmäinen, kun Anrei Hakulinen karvasi kiekon hyökkäysalueella ja harhauttaen myös Nick Malikin nostaen verkkoon.

Artjom Zagidulin viimeisenä lukkona

Jos ensimmäinen erä oli Lukon hallintaa, niin toisessa erässä sitten homma muuttui ja kiekko oli enimmäkseen raumalaisten puolustusalueella. Tuosta KooKoon hallinnasta on todistuksena maalivahtien torjunnat ja niitä Malikille merkittiin neljä, kun taas Artjom Zagidulin koppasi kiekon peräti 15 kertaa. Tuosta huolimatta erän ainoat tilastomerkinnät olivat Julius Mattilalle ja Josh Kestnerille vihelletyt kaksiminuuttiset. Tuon Kestnerin kakkosen aikana Ari Gröndahlilla oli jo edessään lähes tyhjä maali, mutta niin vain Zagidulinin patja liukui vielä jostain sen laukauksen eteen.

Tarmo Reunanen ratkaisijana

Kolmas erä oli tiukkaa ja tasaista kiekkoa. Erässä oli molemmilla omat paikkansa maalintekoon, mutta ainoa osuma nähtiin 43 sekuntia ennen loppua, kun Tarmo Reunanen laukoi kiekon tyhjään kouvolalaismaaliin.

– Vaikea peli, kun saimme alkuun paljon ylivoimaa emmekä saaneet niistä tulosta. Loppu olikin sitten taistelua ja lopputulokseen suurin kiitos kuuluu Zagidulinille hyvistä torjunnoista. Täällä on iso kaukalo ja se vähän yllätti meidät ja sen takia kaveri sai pitkiä pyörityksiä, totesi Hakulinen CMorella.

Maalit:

11.13 0-1 Anrei Hakulinen
59.17 0-2 Tarmo Reunanen

Torjunnat:

Nick Malik: 11+4+8 = 23
Artjom Zagidulin: 4+15+6 = 25

Jäähyt:

KooKoo: 4×2 min
Lukko: 3×2 min

Yleisöä:

2 727

Kierroksen muut ottelut:

HPK – HIFK 3-2 (1-0, 1-1, 1-1)
KalPa – Sport 4-3 vl (0-0, 3-2, 0-1, 0-0, 1-0)
Ratkaisija: Aapeli Räsänen
SaiPa – TPS 1-4 (0-0, 0-2, 1-2)
Tappara – Ässät 1-4 (0-1, 0-3, 1-0)

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 14

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi