Anrei Hakulinen syötteli KooKoon kumoon

Lukko ja KooKoo tarjosivat keskiviikkoillan kiekkoviihdettä Kivikylän Areenalla

Lukko voitti Kivikylän Areenalla keskiviikkona KooKoon maalein 4-0 (2-0, 0-0, 2-0). Lukon sankareita olivat nollapelin pelannut Artjom Zagidulin sekä kolmen syötön Anrei Hakulinen.

– Meiltä hyvä lähtö peliin, mutta toinen erä oli sitten vastaavasti heikko, mutta onneksi Zagidulin piti meitä siinä pystyssä. Tärkeät kolme pistettä. Peli kerrallaan mennään, paalutti Lukko-luotsi Marko Virtanen.

Lukko iski avauserässä kahdesti, kun ensin Julius Mattila laukoi kiekon tarkasti b-pisteiden välistä yläkulmaan. Viitisen minuuttia tuosta ja Jere Karjalainen pudotti apinan olkapäiltään. Maaleja yhdisti se, että niihin molempiin merkkautti syöttöpisteen Anrei Hakulinen.

– Ei tässä vielä mitään hätään maalinteon suhteen ollut, kun on sentään ollut paikkoja. Toisessa erässä annoimme kaverille liikaa paikkoja, mutta onneksi molari oli vedossa, totesi Karjalainen.

Muuri nimeltä Artjom Zagidulin

Toisen erän ainoa tilastomerkintä tuli vasta kymmenen sekuntia ennen taukoa ja se oli kahden minuutin minuutin rangaistus. Tuon kakkosen istui Teemu Rautiainen. Artjom Zagidulin torjui erässä 11 kertaa ja Oskari Setänen venyi kiekon tielle neljä kertaa. Osa noista Zagidulinin torjunnoista oli todellisia game savereita.

KooKoon kiri ei käynnistynyt

Lukko siirtyi jo 3-0-johtoon, kun Samuli Piipponen laukoi b-pisteiden välistä kiekon yläkulmaan. Maali oli Piipposen kauden ensimmäinen tehopiste. Erän neljännellätoista peliminuutilla Gabriel Fontaine painoi siniseltä väkisin maalille ja laittoi kiekon vielä Setäsen selän taakse. Nollapeli oli Zagidulinille jo kauden neljäs.

– Lukko oli tänään parempi ja heiltä hyvä lähtö peliin. Me emme puolestamme pystyneet käyttämään omia paikkojamme, sanaili KooKoon valmentaja Olli Salo.

Maalit:

8.22 1-0 Julius Mattila (Thomas Gregoire, Anrei Hakulinen)
13.17 2-0 Jere Karjalainen (Hakulinen)
48.25 3-0 Samuli Piipponen (Henri Ikonen)
53.36 4-0 Gabriel Fontaine (Hakulinen)

Torjunnat:

Artjom Zagidulin: 6+11+5 = 22
Oskari Setänen: 8+4+5 = 17

Jäähyt:

Lukko: 1×2 min
KooKoo: 3×2 min

Yleisöä:

2 705

Illan muut pelit:

HIFK – Ässät 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)
Kärpät – Sport 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)
Pelicans – SaiPa 4-1 (1-0, 3-1, 0-0)

Teksti ja kuva: Jouni Mikola
Twitter: @Jouni Mikola

Views: 18

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi