Anna Hellsten teurasti Feran

Pesä Ysien lyöjäjokeri Anna Hellsten ehättää kotiin, kun Venla Tanhua ei saa palloa räpyläänsä. (kuva: Jouni Mikola)

Rauman Fera oli perjantaina vastaantulija tuulisella Topteam-Areenalla, kun Lappeenrannan Pesä Ysit korjasi täyden pistepotin jaksoin 0-2 (1-6, 1-3). Lappeenrantalaisjoukkueen hahmo oli lyöjäjokeri Anna Hellsten, joka löi kolme ja toi yhden juoksun.

Ensimmäinen jakso oli aikalailla taputeltu jo toisen aloittavalla, kun Pesä Ysit takoivat siihen mennessä jo neljä juoksua raumalaiskentästä. Tuossa vaiheessa lappeenrantalaisista mailan varressa onnistuivat Jenna Siira, Jenna Auvinen, Anna Hellsten ja Eveliina Kainlauri. Kotiin noiden lyöntien seurauksena ehättivät Essi Pehrman kahdesti, Noora Patrikainen ja Auvinen.

– Meillä oli ihan hyvä lataus keskiviikkoisesta Manse-pelistä ja siitä jatkoimme tänään. Yksi voittomme aseista oli se, että meidän sisäpeli on lähtenyt rullaamaan paremmin kuin ennen. Pystymme tekemään tasaisesti pinnoja eikä haittaa, jos kaveri tekee yhden tai kaksi väliin, paalutti Pesä Ysien ykköspalkittu Anna Hellsten.

Pesä Ysit iskivät vielä kaksi juoksua, kun mailan varressa onnistuivat Hellsten ja Hanna Järvi. Kotiin noiden lyöntien seurauksena kirmaisivat Marianne Roiha ja Noora Patrikainen. Fera rikkoi kuparisensa kolmannen tasoittavalla, kun Tinja Töyrylä kotiutti Kati Tanhuan.

– En tiedä mitä tapahtui, mutta emme päässeet missään vaiheessa peliin sisään. Vähän oli aneemista, totesi Feran ykköspalkittu Tinja Töyrylä.

Hellsten myös toisen jakson nimi

Toinen jakso oli numerollisesti tasaisempi, mutta ei siinäkään Feralla juurikaan ollut mahdollisuuksia. Pesä Ysit karkasivat kahden ensimmäisen vuoroparin aikana jo 3-0 -johtoon. Lappeenrantalaisista Hellsten löi ja toi yhden juoksun. Mailan varressa onnistuivat lisäksi Emmi Simonen ja Jenna Auvinen. Kotiin ehättivät Hellstenin lisäksi Marianne Roiha ja Noora Patrikainen.

– Saimme peliin juuri sellaisen alun kuin lähdemme hakemaan. Yksi syy siihen, että voitimme oli se, että jokainen vitosesta kymppiin pystyi lyömään juoksuja. Se on myös hienoa, jos lyöjäjokeri (Hellsten) myös tuo yhden juoksun, totesi Pesäysien pelinjohtaja Juho Kaikko.

Toisellakin jaksolla Feran ainokaisen löi Tinja Töyrylä ja tuon lyönnin seurauksena kotiin ehätti joukkueen kapteeni Miia Tervonen.

– Olen tässä miettinyt, että oliko tässä pelissä mitään positiivista, sanaili Feran pelinjohtaja Tuomo Pekkala.

Haastattelija totesi, että se nyt ainakin oli positiivista, että tällä kertaa ei päästetty sentään kunnaria. Ferahan oli kauden jokaisessa kolmessa edellisessä pelissä päästänyt kentästään kunnarin.

Palkitut:

Fera:

I: Tinja Töyrylä
II: Krista Fomin

Pesä Ysit:

I: Anna Hellsten
II: Jenna Auvinen

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola

Views: 484

Comments

comments

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi